Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Επίθεση σε 63χρονη στην Π. Ράλλη μέρα μεσημέρι από κακοποιό - Την τραυμάτισε σοβαρά ο δράστης συνελήφθη

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ενώ η 63χρονη ήταν αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο πήγε από πάνω της και άρχισε να την χτυπά στο πρόσωπο και το σώμα της με κλωτσιές και γροθιές

Στιγμές τρόμου έζησε εν μέση οδό στον πιο κεντρικό δρόμο της Νίκαιας, την Π. Ράλλη, 63χρονη γυναίκα από την Αλβανία.

Μέρα μεσημέρι της επιτέθηκε νεαρός κακοποιός για την ληστέψει, και όταν το θύμα αντιστάθηκε το τραυμάτισε σοβαρά. Η αιματηρή ληστεία σύμφωνα με πληροφορίες του Law&Order σημειώθηκε το μεσημέρι  μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών.

Ο 20χρονος δράστης επιτέθηκε στην άτυχη γυναίκα ενώ περπατούσε αμέριμνη στην Πέτρου Ράλλη. Την έσπρωξε, εκείνη έπεσε στο πεζοδρόμιο και χτύπησε στο κεφάλι. Και ενώ η 63χρονη ήταν αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο πήγε από πάνω της και άρχισε να την χτυπά στο πρόσωπο και το σώμα της με κλωτσιές και γροθιές.

Το θύμα προσπαθούσε να αντισταθεί για να μην της αρπάξει τα χρυσαφικά που φορούσε, και τότε ο αδίστακτος ληστής την έπιασε από τα μαλλιά, τα τράβηξε με μανία και της αποκόλλησε μια τούφα από το τριχωτό της κεφαλής της. Η γυναίκα κατέρρευσε και τότε ο ληστής της αφαίρεσε το χρυσό μενταγιόν με την βέρα της που είχε στο λαιμό της, και της έβγαλε και το χρυσό δακτυλίδι από το χέρι της.

Ο δράστης έφυγε τρέχοντας αλλά τον ακολούθησε ένας μάρτυρας, ο οποίος τηλεφώνησε στην αστυνομία και έδινε οδηγίες στο κέντρο της Άμεσης Δράσης, για τους δρόμους που κινείται ο δράστης. Λίγο αργότερα ο 20χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τ. Α Νίκαιας.

Η 63χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Πηγή ➤


1 σχόλιο: