Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Alert! Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο πιλότος τη δολοφονία της Καρολάιν Αυτός σκότωσε την Καρολάιν

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, καθώς ο σύζυγός της ομολόγησε ότι την σκότωσε!

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είπε στους αστυνομικούς -μετά από πάνω από επτά ώρες εξαντλητικής ανάκρισης- ότι είχε τσακωθεί το προηγούμενο βράδυ με την σύζυγό του.

Επίσης τόνισε πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν είχε πει κάτι στους αστυνομικούς γιατί φοβόταν για την ενός έτους σήμερα κόρη του με την Κάρολαϊν.

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το άγριο έγκλημα με θύμα την 20χρονη Καρολάιν καθώς ο σύζυγός της ομολόγησε την δολοφονία.

O 32χρονος μετά από εξάωρη ανάκριση έσπασε και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Οι αρχικές καταθέσεις του 32χρονου πιλότου αναφορικά με τις συνθήκες δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαιν κατέρρευσαν μπροστά στα νέα δεδομένα που έχουν ανακύψει από την εξερεύνηση των ψηφιακών πειστηρίων.

Στο μεταξύ, νέα συγκλονιστικά στοιχεία στην έρευνα για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, έφερε στο φως το ΟΡΕΝ. Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ανατροπή στα δεδομένα έφερε η εφαρμογή για περπάτημα που είχε κατεβάσει στο κινητό του ο πιλότος.

Από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, φαίνεται πως έχει αποκαλυφθεί ότι το κινητό του πιλότου «μετρούσε» βήματα, την ώρα που εκείνος ισχυριζόταν πως βρισκόταν δεμένος και ακινητοποιημένος από τους ληστές.

Η αστυνομία προχωρά στη σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά την ομολογία του - Ανακρινόταν επί οκτώ ώρες -Ισχυρίσθηκε  ότι η Καρολάιν του είπε ότι θα έφευγε με το παιδί

Ομολόγησε μετά από ανάκριση οκτώ και πλέον ωρών ότι εκείνος σκότωσε την εικοσάχρονη γυναίκα του Καρολάιν, ο άνδρας της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της η αστυνομία ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να τα αντικρούσει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 32χρονος πιλότος ισχυρίζεται ότι η νεαρή γυναίκα του του είπε όταν ήταν αποφασισμένη να πάρει το παιδί και να τον εγκαταλείψει.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου