Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Επίθεση σε δύο άτομα στα Εξάρχεια - Τους γρονθοκόπησαν επτά άτομα, για να τους κλέψουν τους τραυμάτισαν και τους λήστεψαν.

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Τα θύματα με το αυτοκίνητό τους, πήγαν στο Λαϊκό νοσοκομείο, τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν

Στην καρδιά των Εξαρχείων, δύο άτομα δέχτηκαν χθες το απόγευμα άγρια επίθεση από επτά άτομα, τους τραυμάτισαν και τους λήστεψαν.

Η αιματηρή ληστεία σημειώθηκε στις τέσσερις και είκοσι το απόγευμα της Κυριακής. Ο 50χρονος άνδρας και η 54χρονη γυναίκα, περπατούσαν στην πλατεία Εξαρχείων. Ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά τους μια ομάδα επτά νεαρών, που τους επιτέθηκε.

Οι δράστες προσπάθησαν να τους αφαιρέσουν τις τσάντες και τα κινητά τους τηλέφωνα. Τα θύματα αντέδρασαν και τότε οι δράστες χρησιμοποίησαν βία για να κάμψουν την αντίσταση τους.

Με κλωτσιές και γροθιές χτύπησαν τον 50χρονο στο πρόσωπο και το σώμα, και του αφαίρεσαν την τσάντα του που είχε το πορτοφόλι του, και το κινητό του τηλέφωνο. Πιο ελαφρά τραυμάτισαν την γυναίκα, από την οποία αφαίρεσαν μόνο το κινητό της τηλέφωνο. Οι επτά ληστές εξαφανίστηκαν στα στενά της περιοχής, και δεν εντοπίστηκαν παρά τις εκτεταμένες έρευνες της αστυνομίας.

Τα θύματα με το αυτοκίνητό τους, πήγαν στο Λαϊκό νοσοκομείο, τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.

Πηγή ➤  https://www.lawandorder.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου