Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Απονομή Μεταλλίων «Αστυνομικού Σταυρού» στη ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής για το Μάτι

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Συγχαρητήρια από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής, με ανακοίνωσή της εκφράζει «τα συγχαρητήριά της, στους συνάδελφους που υπηρετούν στη ΔΙΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής, καθώς σήμερα σύμφωνα με το από 18/09/2020 Προεδρικό Διάταγμα τους απονεμήθηκε το Μετάλλιο του Αστυνομικού Σταυρού, για τη σημαντική συμβολή, τη δραστηριότητα και τη συμπαράσταση τους στους πολίτες αψηφώντας τους πολλαπλούς κινδύνους της μαινόμενης πυρκαγιάς που ξετυλίχτηκε στις 23/07/2018».

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία, μετέβησαν στις περιοχές της Ραφήνας, Νέας Μάκρης, Ν. Βουτζά και Μάτι, κατόπιν εντολής του Κέντρου Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής και παρείχαν πολύτιμη αρωγή στους κατοίκους της περιοχής, ώστε να διαφύγουν από κάθε κίνδυνο απεγκλωβίζοντας τους από τα οχήματα, οικίες, οικόπεδα, τα οποία βρίσκονταν μέσα στις φλόγες».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης «εκθειάζει συναδέλφους που δουλεύουν με αυταπάρνηση και αυτοθυσία για το καλό των πολιτών μας τονίζοντας έτσι τον κύριο ρόλο και σκοπό της ΕΛ.ΑΣ. Επίσης, είναι επιβεβλημένη η επιβράβευση των συναδέλφων μας, όταν εκτελούν υπηρεσία με τέτοιο ζήλο και εθελοθυσία».

Τι αναφέρει η ΕΑΣΥΑ

Στο θέμα αναφέρεται και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών (ΕΑΣΥΑ), επισημαίνοντας ότι «με μία σεμνή τελετή η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής τίμησε με την απονομή του Αστυνομικού μεταλλίου "Αστυνομικός Σταυρός" Αστυνομικούς που υπηρετούν στην Αττική οι οποίοι έθεσαν τους εαυτούς τους σε άμεσο κίνδυνο ζωής για την προστασία των πολιτών».

«Τέτοιες πράξεις ενδυναμώνουν το αστυνομικό ιδεώδες, γεμίζοντας με αυτοπεποίθηση και ασφάλεια τους πολίτες και την κοινωνία και όλους εμάς μας κάνουν υπερήφανους που τους εκπροσωπούμε.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών η οποία εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον Αντιπρόεδρο Μιχάλη Καρδιασμένο, συγχαίρει τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο κ. ΣΑΝΙΔΑ Παρασκευά για την πολύ ωραία πρωτοβουλία».

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου