Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Νέο μέτωπο πυρκαγιάς στην Κρήτη - Ενισχύονται οι δυνάμεις στο Γεράκι

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Νέα φωτιά εκδηλώθηκε μέσα σε λίγες ώρες

Δύσκολη θα είναι η νύχτα για τις δυνάμεις πυρόσβεσης στην Ανατολική Κρήτη, καθώς μέσα σε λίγη ώρα ξέσπασαν δύο πυρκαγιές σε ορεινά δύσβατα σημεία.

Το νέο μέτωπο ξέσπασε στην ορεινή περιοχή στις Ασίτες, ενώ σε εξέλιξη είναι και η φωτιά που είχε ξεσπάσει νωρίτερα στα όρια των δήμων Οροπεδίου και Βιάννου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, γύρω στις 9:00 το βράδυ φωτιά εκδηλώθηκε σε δυσπρόσιτη ορεινή περιοχή μεταξύ Άνω και Κάτω Ασιτών στο Ηράκλειο κινητοποιώντας την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Συναγερμός έχει σημάνει και στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Ηρακλείου που βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα ενώ ήδη έχουν σταλεί υδροφόρα του Δήμου και ένα γεωργικό μηχάνημα (τσαπάκι) ως ενισχυτικά μέσα στην επιχείρηση πυρόσβεσης.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 36 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 9 οχήματα.

Σε εξέλιξη και η φωτιά μεταξύ Οροπεδίου και Βιάννου

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται και η φωτιά που εκδηλώθηκε στα όρια των δήμων Οροπεδίου Λασιθίου και Βιάννου σε εξαιρετικά δύσβατη ορεινή περιοχή. 

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύονται και συνολικά θα επιχειρούν 36 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 9 οχήματα, ενώ στην κατάσβεση συμμετέχουν κει εθελοντές.

Το μέτωπο της πυρκαγιάς εκτείνεται πάνω από τα χωριά Γεράκι, Παναγιά και Έμπαρος.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου