Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Τον αναζητούσαν για βι ασμό στην Ολλανδία, τον εντόπισαν στο Αγρίνιο μετά απο καβγά

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
 Το συμβάν στην Ολλανδία έγινε πριν δύο χρόνια
Ένα επεισόδιο που προκάλεσε ο 36χρονος βιαστής σε μπαρ του Αγρινίου, αποκάλυψε το μεγάλο του μυστικό που έκρυβε καλά τα δύο τελευταία χρόνια.

Όταν οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, διαπιστώθηκε πως εκκρεμούσε σε βάρος του Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, για βιασμό νεαρής στην Ολλανδία.

Ο 36χρονος νταλικέρης ταξίδευε συχνά στην Ολλανδία. Τον Ιούνιο του 2019 στην πόλη Βίσιγκεν κακοποίησε την νεαρή Ολλανδή. Το θύμα του έκλεψε το κινητό του τηλέφωνο και λίγο αργότερα κατήγγειλε τον βιασμό.

Ο φερόμενος ως δράστης εγκατέλειψε την «χώρα της τουλίπας» για να μην συλληφθεί. Οι αρχές της Ολλανδίας, εντόπισαν τα στοιχεία του από το κινητό του τηλέφωνο και εξέδωσαν με την βοήθεια της Europol το Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ένταλμα εκδόθηκε στις 4 Δεκεμβρίου του 2020. Και ενώ το ένταλμα ήταν ενεργό ο άνδρας από το Δοκίμι Αγρινίου, κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Ώσπου τα ξημερώματα της Τρίτης, μεθυσμένος προκάλεσε επεισόδιο σε μπαρ και οδηγήθηκε στο τμήμα της περιοχής.

Αναζητώντας οι αστυνομικοί το ποινικό του παρελθόν διαπίστωσαν πως σε βάρος του εκκρεμούσε το Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. Όταν τον ενημέρωσαν ότι κατηγορείται για τον βιασμό της κοπέλας, αρνήθηκε την κατηγορία και υποστήριξε πως όλα έγιναν με την συναίνεση του θύματος.

Ο 36χρονος οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές Αγρινίου για να εκτελεστεί το ένταλμα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί πότε θα εκδοθεί στην Ολλανδία.
Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου