Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Εύβοια: Συνελήφθη Πακιστανός που παρενοχλούσε α νήλικες ....& στην Κρήτη: Πακιστανός παρενοχλούσε.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Στη σύλληψη ενός 43χρονου υπηκόου Πακιστάν, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, προχώρησαν χθες βράδυ εντός της χερσαίας ζώνης, στο λιμάνι της Νέας Αρτάκης στην Εύβοια, στελέχη της λιμενικής Αρχής Χαλκίδας.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, ο 43χρονος συνελήφθη κατόπιν καταγγελίας από αν ήλικες, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, στέρηση ταξιδιωτικών εγγράφων καθώς και άδειας παραμονής στη χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

Κρήτη: Πακιστανός παρενοχλούσε αν ηλίκους σε παραλία των Χανίων


Το απόγευμα της Κυριακής, εντοπίστηκε από έναν πατέρα, ένας Πακιστανός την που έκανε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος αν ηλίκων παιδιών στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά. Ο πατέρας τον παρακολουθούσε από ώρα και τον ακινητοποίησε για να τον παραδώσει στην Αστυνομία.

Ο 37χρονος αλλοδαπός εθεάθη να κάνει βόλτες πάνω-κάτω στην αμμουδιά ντυμένος με βερμούδα και πουκάμισο και να παρατηρεί τις ομπρέλες θαλάσσης χωρίς να πουλάει κάτι, όμως όταν έβλεπε κάποιο παιδάκι μόνο του έξω στην ακτή ενώ οι γονείς του είχαν μπει στη θάλασσα, πλησίαζε και του έκανε προκλητικές χειρονομίες.

Οι ύποπτες κινήσεις του είχαν ήδη παραξενέψει κάποιους λουόμενους οι οποίοι άρχισαν να τον παρατηρούν. Ένας πατέρας αντιλήφθηκε ότι έκανε άσεμνες χειρονομίες σε παιδιά, ακόμη και κοντά στις ντουζιέρες και τις τουαλέτες της παραλίας και κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Στην ακτή έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι φόρεσαν χειροπέδες στον 37χρονο αλλοδαπό, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου