Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Daily Mail «υμνεί» τις... μπούκλες, το βλέμμα και το μυώδες σώμα του «Έλληνα θεού»

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Η βρετανική εφημερίδα «αποθεώνει» τον 22χρονο εν όψει της συμμετοχής του στο τουρνουά Γουίμπλεντον, προβλέποντας ότι θα «κάψει καρδιές» - «Το μέλλον του ανήκει»

Ένα άκρως κολακευτικό αφιέρωμα στον Στέφανο Τσιτσιπά, με εκτενή αναφορά στην εξωτερική εμφάνιση του Έλληνα τενίστα, δημοσιεύει σήμερα η Daily Mail. Η Βρετανική εφημερίδα «αποθεώνει» τον 22χρονο ενόψει της συμμετοχής του στο τουρνουά Γουίμπλεντον, προβλέποντας ότι η «στρατιά» που έχει αποκτήσει ήδη από θαυμάστριες θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τις επόμενες ημέρες.

«Τα σγουρά μαλλιά του, το εντυπωσιακό βλέμμα του και το μυώδες σώμα του, του έχουν ήδη χαρίσει το παρατσούκλι "Έλληνας θεός". Τώρα χιλιάδες θαυμάστριες του τένις θα προσεύχονται για τη θεία παρουσία του τις δύο εβδομάδες που διαρκέσει το Γουίμπλεντον», αναφέρει η αρθρογράφος της βρετανικής εφημερίδας.

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, γεννηθείς στην Αθήνα, έχει ήδη κερδίσει μια στρατιά από θαυμάστριες χάρη στα σμιλεμένα χαρακτηριστικά και τα κυματιστά μαλλιά του, όμως αναμένεται να επιστρατεύσει ακόμα περισσότερες όταν εμφανιστεί στα γήπεδα του SW19 αυτήν την εβδομάδα. Ο αθλητής με ύψος 1,95 μ., που είναι και ενθουσιώδης φωτογράφος, έχει δώσει μια γεύση από τη γοητεία του μέσω των φωτογραφιών που ανεβάζει στο Instagram για τους 1,4 εκατ. followers του. Σε μία από αυτές ποζάρει χωρίς μπλούζα με ένα παντελόνι φόρμας στην ηλιόλουστη Αθήνα, κόβοντας στην ανάσα σε μια φαν που τον χαρακτηρίζει πανέμορφο. Άλλες φωτογραφίες τον δείχνουν να απολαμβάνει τις διακοπές του στο νησί της Μυκόνου», προσθέτει το δημοσίευμα.

'Οπως εξηγεί η αρθρογράφος, όταν ο Τσιτσιπάς καλείται να σχολιάσει την ολοένα και αυξανόμενη δημοφιλία του, ο άσος του τένις απαντά με σεμνότητα: «Είναι ωραίο να λαμβάνεις αγάπη».

«Οι επευφημίες στο Γουίμπλεντον ίσως μετριαστούν κάπως από την είδηση ότι ο 22χρονος Στέφανος έχει ήδη φιλενάδα: μια εκθαμβωτική fashion publicist με καταγωγή από την Ελλάδα που ζει στο Τσέλσι του Δυτικού Λονδίνου. Οι φίλοι του αναφέρουν ότι είναι "επώδυνα ντροπαλός", όμως πριν από δύο χρόνια βρήκε το κουράγιο να ζητήσει ραντεβού από τη Θεοδώρα Πεταλά, σήμερα 25 ετών, αφού τη γνώρισε μέσω φιλικής παρέας. "Πρωτοσυναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη και μου άρεσε πολύ ως κοπέλα, αλλά ήμουν ντροπαλός τότε και δεν εξέφρασα τα συναισθήματά μου. Πριν από δύο χρόνια, όμως, πάλι στη Νέα Υόρκη, της ζήτησα να βγούμε ραντεβού να πάμε στο Μπρούκλιν για φωτογραφίες και νομίζω ότι της άρεσε. Τρέφω πολλά συναισθήματα για εκείνη" έχει παραδεχτεί ο ίδιος», αναφέρει το δημοσίευμα.

Όπως εξηγεί η αρθρογράφος, παρά τις τεράστιες απαιτήσεις του επαγγελματικού τένις ο Έλληνας τενίστας έχει παραδεχτεί ότι δεν περνάει ούτε μέρα χωρίς να μιλήσει στην κοπέλα του. «Παίζει και η ίδια τένις. Όταν παίζω μαζί της, είναι η αγαπημένη μου στιγμή στο γήπεδο» είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του για την όμορφη κοπέλα.

«Ειδικοί προβλέπουν ότι οι εμφάνιση και οι εντυπωσιακές ικανότητές του στο γήπεδο - έφτασε στον τελικό του Γαλλικού Open
αυτόν τον μήνα αλλά τελικά ηττήθηκε από τον πολύ πιο έμπειρο Τζόκοβιτς - θα του εξασφαλίσουν εκατομμύρια σε επικερδείς διαφημιστικές συμφωνίες. "Το μέλλον του ανήκει. Υπάρχει μια μακρά λίστα με "μνηστήρες" που είναι έτοιμοι να τον χρησιμοποιήσουν για να πουλήσουν τα προϊόντα τους, τα ρολόγια τους, τα ρούχα τους ή ό,τι άλλο προϊόν μπορείς να φανταστείς. Τον θέλουν" λέει ένας γνώστης των πραγμάτων στο τένις» και φίλος του Τσιτσιπά.

Ωστόσο, υπογραμμίζει η Daily Mail, ο «Άδωνις» σταρ δεν έχει ως μοναδικό του ατού την ομορφιά του. «Ο Στέφανος είναι αρκετά φιλοσοφημένος τύπος, ακολουθεί τα διδάγματα του Πλάτωνα και Σωκράτη. Είναι βαθυστόχαστο άτομο και πολύ περήφανος που είναι Έλληνας», αποκαλύπτει η ίδια πηγή.

Ολοκληρώνοντας το αφιέρωμα στον «Έλληνα θεό», η αρθρογράφος επισημαίνει ότι τα πράγματα δεν ήταν πάντα ρόδινα για τον νεαρό τενίστα, αφού, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, είχε πέσει θύμα bullying στο σχολείο εξαιτίας της αφοσίωσής του στο τένις. Επίσης κάνει ειδική αναφορά σε ένα περιστατικό το 2016, όταν ο αθλητής παραλίδο να πνιγεί ενώ κολυμπούσε στα ανοιχτά της Κρήτης, μια εμπειρία που άλλαξε τελείως τον τρόπο που έβλεπε τον κόσμο.
Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου