Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις Με drones και σκύλο οι έρευνες για τον εντοπισμό της 29χρονης Γαλλίδας – Βρέθηκε το αυτοκίνητό της

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις εντοπισμού αγνοούμενου έχει στηθεί τις τελευταίες ώρες στην Κρήτη με αφορμή την εξαφάνιση της 29ρονης τουρίστριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αρχές χρησιμοποιούν τρία drones, εκπαιδευμένο σκύλο ενώ στην επιχείρηση συμμετέχουν άνδρες της αστυνομίας, του λιμενικού σώματος, της πυροσβεστικής καθώς και εθελοντές που χτενίζουν όλη την περιοχή από την Παλαιόχωρα έως και το Ελαφονήσι.

Η 29χρονη Γαλλίδα στις 21 Ιουνίου έρχεται στα Χανιά μόνη της προκειμένου να απολαύσει ολιγοήμερες διακοπές. Η ίδια ενοικιάζει ένα αυτοκίνητο και πηγαίνει σε ξενοδοχείο της Παλαιόχωρας όπου είχε κλείσει τη διαμονή της. Στη συνέχεια αρχίζει να κάνει βόλτες στην ευρύτερη περιοχή για να απολαύσει τα τοπία.

Η 29χρονη είχε σχεδόν καθημερινή «παρουσία» στα social media καθώς ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο από τις εξορμήσεις της στην περιοχή. Παράλληλα, είχε επικοινωνία με την οικογένειά της. Αυτά όμως συνέβησαν μέχρι τις 24 Ιουνίου. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν. Η οικογένειά της επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί της χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Τηλεφώνησε στο ξενοδοχείο όπου ήξερε ότι διέμενε η 29χρονη αλλά δεν είχε δώσει κανένα ίχνος ζωής.

Μάλιστα, η ίδια είχε κανονίσει να φύγει στις 28 Ιουνίου ωστόσο ποτέ δεν πήγε στο ξενοδοχείο για να πάρει τα πράγματά της.

Η οικογένειά της, με τη συνδρομή των Γαλλικών Αρχών, ενημέρωσαν την τοπική ΕΛ.ΑΣ. που ξεκίνησε αμέσως μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της νεαρής τουρίστριας.

Το τελευταίο «σήμα» στο κινητό της έδειχνε πως βρισκόταν στο Ελαφονήσι ωστόσο κατά τις έρευνες οι αρχές εντόπισαν το αυτοκίνητο που είχε ενοικιάσει να είναι σταθμευμένο στην περιοχή Κριός (μία περιοχή ανάμεσα στην Παλαιόχωρα και το Ελαφονήσι).

Έκτοτε οι έρευνες εντατικοποιήθηκαν ακόμα περισσότερο με τις αρχές να κάνουν… φύλλο και φτερό όλη την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό της 29χρονης.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου