Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

ΜΠΡΑΒΟΟΟ ! Roland Garros: Μυθικός Τσιτσιπάς, Με χρυσά γράμματα, έγραψε ιστορία – «Κατάπιε» τον Ζβέρεφ και πάει τελικό [βίντεο]

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Με χρυσά γράμματα, έπειτα από μία εξοντωτική αναμέτρηση, έγραψε το όνομά του στο πάνθεον του παγκόσμιου τένις ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας, ύστερα από τρεισήμισι ώρες παιχνιδιού, υπέταξε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και φάνηκε ιδιαίτερα συνεπής με το ραντεβού του στον μεγάλο τελικό του Roland Garros.

Ο 22χρονος τενίστας νίκησε 3-2 τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και προκρίθηκε στον τελικό για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Το ματς

O Τσιτσιπάς ξεκίνησε πολύ δυνατά στο παιχνίδι πετυχαίοντας μπρέικ μόλις στο δεύτερο γκέιμ και προηγήθηκε 3-0 στο πρώτο σετ, αφού ταυτόχρονα κράτησε το σερβίς του. Ο Ζβέρεφ μείωσε κρατώντας από εκείνο το σημείο το σερβίς του, αλλά ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε τελικά το σετ με 6-3.

Ο Γερμανός μπήκε «αγριεμένος» στο 2ο σετ και προηγήθηκε 3-0, πραγματοποιώντας μπρέικ στο σερβίς του Στέφανου, αλλά ακολούθησε ελληνική… καταιγίδα. Ο Τσιτσιπάς έκανε τρία μπρέικ κατακτώντας συνολικά έξι σερί γκέιμ, παίζοντας απίστευτο τένις και δικαιολογώντας τη θέση που βρίσκεται στην παγκόσμια κατάταξη, παίρνοντας και το 2ο σετ με 6-3 και ταυτόχρονα προβάδισμα με 2-0 στα σετ.

Όλα έδειχναν πως ο Έλληνας τενίστας θα «σκούπιζε» τον Ζβέρεφ που έμοιαζε χαμένος στο κορτ, αλλά ο Γερμανός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Έκανε μπρέικ στο ξεκίνημα του 3ου σετ και προηγήθηκε 2-1, κρατώντας το σερβίς του ως το τέλος και μειώνοντας σε 2-1 στα σετ, ενώ στο 4ο σετ ακολούθησε ακριβώς το ίδιο μοτίβο, εκνευρίζοντας τον Τσιτσιπάς που άνοιξε διάλογο με τον πατέρα του, Απόστολο στην κερκίδα, αναφορικά με το πως αντιμετωπίζει το παιχνίδι του αντιπάλου του.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου