Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Εύοσμος: Ξυλοκόπησαν βάν αυσα 15χ ρο νο νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο– Η μητέρα «επικήρυξε» τους δράστες

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ο 15x ρονος νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο Γενηματάς – Οργισμένη η μητέρα του λέει ότι του επιτέθηκαν στην πλατεία Ευόσμου, δίπλα από το δημαρχείο - «Ζει από θαύμα»
Στο νοσοκομείο Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ένας 15x ρονος με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό του από παρέα επτά ατόμων, δίπλα από το δημαρχείο Ευόσμου, ενώ του έκλεψαν και το κινητό.

Η μητέρα του 15χ ρονου αναφέρει στο GRTimes.gr, ότι το παιδί της ζει από θαύμα και ζητά «να βρεθούν αυτοί οι άνανδροι αλήτες, γιατί το παιδί μου ήταν πεσμένο και συνέχισαν να το χτυπάνε με μανία». Όπως ανέφερε μάλιστα, δίνει αμοιβή για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.


Η Νατάσα Κουκουγιάννη, μητέρα του παιδιού, αναφέρει ότι όλα συνέβησαν περίπου στις 9.00μμ, όταν ο γιος της βρισκόταν με έναν φίλο του στην πλατεία Ευόσμου. Ο γιος της ήταν βόλτα με ένα άλλο παιδί. «Την ώρα που καθόντουσαν δίπλα στην εκκλησία, μια παρέα επτά ατόμων τους προσέγγισε θεωρώντας ότι το παιδί τους έβγαλε φωτογραφία. Του είπαν “έλα λίγο πιο πέρα να μιλήσουμε” στο πλάι του δημαρχείου και αυτά δυστυχώς πήγαν. Εκεί τους επιτέθηκαν. Είδαν στο κινητό του ότι δεν υπήρχε φωτογραφία και αφού το διαπίστωσαν αυτό, του το πήραν και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν».

Τον χτυπούσαν με μανία ακόμη κι όταν ήταν λυπόθυμος

Σύμφωνα με τη μητέρα, τουλάχιστον τέσσερα από τα επτά άτομα τον χτυπούσαν στο κεφάλι και στον αυχένα με μανία, ακόμη και όταν ήταν λιπόθυμος, πεσμένος κάτω. Έχει μώλωπες στο πρόσωπο και στο σώμα και επειδή φορούσε σιδεράκια του προκλήθηκαν και πληγές στο στόμα.

«Στον φίλο του έδωσαν μια σφαλιάρα και δεν του έκαναν κάτι άλλο. Ίσως τον απείλησαν, ίσως πάγωσε και ενδεχομένως από το σοκ δεν κάλεσε εκείνη την ώρα την αστυνομία» εξηγεί η κα. Κουκουγιάννη, λέγοντας πως από ότι πληροφορήθηκε, πρόκειται για μια ομάδα επτά ατόμων με ηλικίες πιθανότατα από 16 έως 18, ενώ όπως της είπαν το ένα άτομο κατοικεί στην περιοχή του Δενδροποτάμου.

«Δεν ήταν αργά. Ούτε είναι προκλητικός ο γιος μου. Είναι ένα πολύ ήσυχο παιδί, ιδιαίτερα ευγενικό που δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα. Δεν τους ήξερε καν. Κρατούσε απλά το κινητό του στα χέρια» λέει η κα. Κουκουγιάννη.

Αμοιβή για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στους δράστες

Η μητέρα δίνει αμοιβή σε όποιον είδε ή γνωρίζει οτιδήποτε για το περιστατικό, προκειμένου οι δράστες να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

«Παρακαλώ όποιον γνωρίζει κάτι να το αναφέρει. Ο γιος μου δεν είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να θυμηθεί κάτι. Τον βοήθησαν δύο κοπέλες που ήταν μάλλον Ρομά και του έριξαν νερό και εκείνες ίσως αναγνώρισαν άτομα από την παρέα. Να βρεθούν αυτοί οι άνανδροι αλήτες, γιατί το παιδί μου ήταν πεσμένο και συνέχισαν να το χτυπάνε. Το παιδί μου ζει από θαύμα, αλλά εγώ τρέμω ολόκληρη και πως θα το αφήσω ξανά να κυκλοφορήσει μόνο του, όταν κυκλοφορούν τέτοια άτομα έξω;» δηλώνει.

Σύμφωνα με την κα. Κουκουγιάννη, η αστυνομία ενημερώθηκε πήγε στο σπίτι όταν το παιδί γύρισε χτυπημένο, αλλά ακόμη δεν έχει δώσει κατάθεση, λόγω της κατάστασης του. Η ίδια άκουσε και για άλλους ξυλοδαρμούς στην περιοχή.

Πάντως, στην πλατεία Ευόσμου, που είναι κεντρικό σημείο έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν επιθέσεις σε βάρος ανηλίκων, ενώ τα επεισόδια θεωρούνται καθημερινό φαινόμενο.
Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου