Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Συνελήφθη 26χρονος διάσημος τράπερ μέλος της σπείρας που ανατίναζε ΑΤΜ επιδείκνυε όπλα και κλοπιμαία κυκλοφορώντας με ακριβά αυτοκίνητα στα social media. ,

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Συνελήφθησαν πέντε μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της σπείρας που χτυπούσε ΑΤΜ Τραπεζών με τη χρήση εύφλεκτων αερίων (μέθοδος PLOFKRAAK ) και εκρηκτικών υλών, στην Αττική και στην περιφέρεια, την Πέμπτη 22 Ιουλίου.

Μάλιστα ο ένας είναι τραγουδιστής της τραπ.

Οι άλλοι τέσσερις είναι ημεδαποί 22, 25, 26 και 27 ετών και ο πέμπτος 25χρονος αλλοδαπός. Οι τρεις ημεδαποί (22χρονος, 26χρονος και 27χρονος) καθώς και ο 25χρονος αλλοδαπός, εντοπίστηκαν στην περιοχή του Θεολόγου Φθιώτιδας, όπου ακινητοποιήθηκαν και οδηγήθηκαν στην έδρα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, όπου και τελικά συνελήφθησαν.

Ο 25χρονος ημεδαπός εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, στο Ολυμπιακό Χωριό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος Έλληνας είναι γνωστός τράπερ και μάλιστα το νέο του τραγούδι ανέβηκε σε spotify και youtube ενώ αυτός είχε συλληφθεί.

Εις βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρας ανθρωποκτονίας, ληστειών, διακεκριμένων κλοπών και απόπειρες αυτών, εκρήξεις κατά συναυτουργία και λοιπές παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, πλαστογραφιών, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, καθώς και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και περί πρόληψης και καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Επιπρόσθετα ο 25χρονος ημεδαπός κατηγορείται για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα και όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες, τουλάχιστον από τον Νοέμβριο του έτους 2020, είχαν συστήσει και ενταχθεί σε εγκληματική οργάνωση, και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά διέπρατταν διαρρήξεις Α.Τ.Μ. με εκρηκτικά και εύφλεκτα αέρια, κλοπές ΙΧΕ αυτοκινήτων και χρήσης αυτών για την τέλεση των πράξεων, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, προκειμένου να αποκομίσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Όλα τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης διήγαν πολυτελή βίο, τον οποίο επιδείκνυαν με κάθε ευκαιρία τόσο στις καθημερινές τους συναναστροφές, όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ( Social Media ).


Ένας 26χρονος τράπερ βρίσκεται μέσα στη συμμορία των ληστών που ανατίναζε και λήστευε ATM στην Αττική και σε γειτονικούς νομούς.

Η συμμορία είχε ανατινάξει 27 ΑΤΜ με λεία κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ δεν είχαν διστάσει να πυροβολήσουν με καλάσνικοφ κατά της ομάδας ΔΙΑΣ η οποία τους είχε εντοπίσει τον περασμένο Φεβρουάριο μετά από έκρηξη σε ΑΤΜ στο Περιστέρι.

Ο εν λόγω τράπερ όπως ανέφερε ο Alpha, επιδείκνυε όπλα και κλοπιμαία κυκλοφορώντας με ακριβά αυτοκίνητα, ενώ είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις μικρές ηλικίες με χιλιάδες ακόλουθους στα social media.

https://eleftherostypos.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  

ΚΛΙΚ ΕΔΩ Αυτοί είναι οι «βομβιστές» των ΑΤΜ - Ποιος είναι ο ράπερ που συμμετείχε στην σπείρα Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτο (εικόνες)




Πηγή ➤


1 σχόλιο: