Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Χειροπέδες στους «χρυσοδάκτυλους» της Μυκόνου - Είχαν διαρρήξει 39 βίλες Συνελήφθη σπείρα Αλβανών «ποντικών»

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Η αξία των κλοπιμαίων φτάνει τις 320.000 ευρώ

Η ΕΛ.ΑΣ πέρασε χειροπέδες σε επτά άτομα - Ανάμεσά τους συνελήφθησαν ο 35χρονος αρχηγός της συμμορίας και ένας 30 χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τον  ανακριτή Σύρου για άλλες κλοπές που είχε διαπράξει στo νησί των ανέμων το 2017 -

Τέλος στη δράση σπείρας Αλβανών  διαρρηκτών που είχε εισβάλει σε 39 βίλες στη Μύκονο αφαιρώντας αντικείμενα η αξία των οποίων φτάνει τις 320.000 ευρώ, έβαλαν αστυνομικοί της ασφάλειας του νησιού, σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής. Συνελήφθησαν επτά άτομα. 

Αρχηγός της σπείρας φέρεται να είναι ένας 35χρονος που από τον Νοέμβριο του 2020 είχε συστήσει εγκληματική οργάνωση αποτελούμενη από δύο υποομάδες στις οποίες συμμετείχαν οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι.

Επέλεγαν να εισβάλουν στις βίλες, όταν οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν. Ενδεικτικό της…πλούσιας δράσης τους, αποτελεί το γεγονός πως από τις 28 Νοεμβρίου έως και τις 27 Ιουνίου, αφαίρεσαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τσάντες, κινητά, γυαλιά ηλίου και άλλα αντικείμενα αξίας που στην συνέχεια τα «έσπρωχναν» στο εξωτερικό.

Σε κατοικίες όπου διέμεναν οι δράστες και στα αυτοκίνητα τους, οι αστυνομικοί βρήκαν σημαντικό αριθμό κλοπιμαίων, τα οποία κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στους δικαιούχους.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου