Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Βόρεια Προάστια: Βίντεο ντοκουμέντο από την δράση του 53χρονου Μαροκινού που ξάφριζε αυτοκίνητα πορτοφόλια και τσάντες

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Στο οπτικό υλικό που φέρνει στο φως το L&O ο Hi Tech διαρρήκτης περνάει δίπλα από σταθμευμένο αυτοκίνητο, και με ειδικό μπουτον μπλοκάρει το κλείδωμα του οχήματος και οι πόρτες μένουν ανασφάλιστες

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την δράση του 53χρονου Μαροκινού, που ξάφριζε πορτοφόλια και τσάντες από σταθμευμένα αυτοκίνητα στα Βόρεια Προάστια.



Στο οπτικό υλικό που φέρνει στο φως το L&O ο Hi Tech διαρρήκτης περνάει δίπλα από σταθμευμένο αυτοκίνητο, και με ειδικό μπουτον μπλοκάρει το κλείδωμα του οχήματος και οι πόρτες μένουν ανασφάλιστες..

Η οδηγός πιστεύει πως έχουν πέσει οι ασφάλειες και απομακρύνεται για λίγα λεπτά. Ο 53χρονος αλλοδαπός αφού διαπιστώσει ότι έχει ελεύθερο πεδίο δράσης επιστρέφει στο όχημα ανοίγει την πόρτα και αφαιρεί την τσάντα της οδηγού και φεύγει με γρήγορο βηματισμό.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς, αξιοποιώντας το οπτικό υλικό, ταυτοποίησαν εννιά περιπτώσεις διαρρήξεων σε οχήματα και του πέρασαν χειροπέδες. Ο 53χρονος εκμεταλλεύονταν τις ολιγόλεπτες στάσεις που έκαναν οι οδηγοί των οχημάτων σε ώρες μεγάλης εμπορικής κίνησης στις περιοχές Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας , και άρπαζε ότι έβρισκε στο εσωτερικό τους.

Ανάμεσα στα θύματα του «επαγγελματία» διαρρήκτη είναι πολύ γνωστός κοσμηματοπώλης, καθώς από το όχημα συνεργάτη του άρπαξε κοσμήματα συνολικής αξίας 140.000 ευρώ. Θύμα του 53χρονου Μαροκινού είχε πέσει κι ένας ανώτατος δικαστικός, από το αυτοκίνητο του οποίου άρπαξε ένα λάπτοπ αξίας 1.500 ευρώ, ενώ σε άλλη περίπτωση «απέκτησε» κι ένα drone αξίας 1.500 ευρώ.

Στην κατοχή του διαρρήκτη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο τηλεχειριστήρια, με τη χρήση των οποίων απέτρεπε την ασφάλιση των οχημάτων που επιχειρούσαν οι οδηγοί κατά την αποβίβαση τους από αυτά.. Από την Ασφάλεια Κηφισιάς αναζητείται ο συνεργός του.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου