Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Χίος: Αυτό είναι το ρωσικό θηρίο Beriev Be-200 έχει ριχθεί στη μάχη με τις φλόγες Ένα «υπερόπλο» στις υπηρεσίες της Πυροσβεστικής

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Χίος: Και το θηριώδες ρωσικό αεροσκάφος τύπου Beriev Be-200 έχει ριχθεί στη μάχη με τις φλόγες στη Χίο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της ιστοσελίδας astraparis.gr, η πυρκαγιά κινείται προς την περιοχή του Γιαννάκη, όπου υπάρχει πυκνή δασική βλάστηση.

φωτιά

Beriev Be-200: Ένα «υπερόπλο» στις υπηρεσίες της Πυροσβεστικής

Το Beriev-200 έχει αποδείξει, σύμφωνα με τη ρωσική ανακοίνωση, την αποτελεσματικότητά του στις αντιπυρικές μάχες στη Ρωσία, είναι το μοναδικό παγκοσμίως αεριωθούμενο-αμφίβιο αεροσκάφος, έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει έως 12 τόνους ύδατος και να ρίχνει συνολικά 270 τόνους με κάθε ανεφοδιασμό του σε καύσιμα.

Το ρωσικό αμφίβιο θηρίο, έφθασε στην Ελλάδα μέσα στον Ιούνιο, ενισχύοντας σημαντικά τις εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις της χώρας.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση , αυξημένος θα είναι ο αριθμός των μισθωμένων εναερίων μέσων πυρόσβεσης κατά τη φετινή αντιπυρική περίοδο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην μάχη των πυρκαγιών αποφασίστηκε να επιχειρήσουν φέτος 10 ελικόπτερα τύπου Erickson αντί για 9 πέρυσι, ενώ συστήνεται τεχνική βάση ελικοπτέρων και στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υπάρχει αμεσότερη ανταπόκριση στις πυρκαγιές στη Βόρεια Ελλάδα.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου