Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Μάχη με το χρόνο και τις φλόγες στη Σάμο - Ανεξέλεγκτη η φωτιά Εκκενώνεται ο οικισμός Κόκκαρι

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Μάχη με το πύρινο μέτωπο δίνουν 47 πυροσβέστες με 16 οχήματα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στις 13:40 το μεσημέρι σε δασική έκταση στις Βουρλιώτες της Σάμου, πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις και έχει φτάσει έως το Κοκκάρι.

Για προληπτικούς λόγους έχει εκκενωθεί όλο το παραλιακό μέτωπο από το Κοκκάρι έως τα Αυλάκια με τις φλόγες να έχουν φτάσει μερικές εκατοντάδες μέτρα από τα πρώτα σπίτια.

Μάχη με το πύρινο μέτωπο δίνουν 47 πυροσβέστες με 16 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρου ενώ από αέρος επιχειρούν 4 καναντέρ, 4 ελικόπτερα και το μπεριέφ.

Εκκενώνεται ο οικισμός Κόκκαρι

Η απόφαση αρχικά αφορούσε μόνο τα ξενοδοχεία της περιοχής

Η εξέλιξη της φωτιάς στο Κόκκαρι της Σάμου ανάγκασε τον δήμο της περιοχής αρχικά να εκκενώσει ξενοδοχεία, ώστε να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα ενοίκων και εργαζόμενων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lawandorder.gr, εκτός από τα ξενοδοχεία, αποφασιστηκε στη συνέχεια η συνολική εκκένωση του οικισμού, με συνεργασία Αστυνομίας, Λιμενικού και Δημοτικής Αρχής.

Υπενθυμίζουμε ότι η φωτιά στην περιοχή έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετές ώρες και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, τόσο με επίγεια όσο και με εναέρια πυροσβεστικά μέσα.


Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου