Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΥΜΑΤΙΣΕ στο ΤΟΚΥΟ! Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Στέφανος Ντούσκος με Ολυμπιακό ρεκόρ!

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Την κούρσα της ζωής του έκανε ο Στέφανος Ντούσκος και κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο μονό σκιφ στην κωπηλασία, το πρώτο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Ο Έλληνας πρωταθλητής με χρόνο 6:40:45 ήταν συγκλονιστικός, έκανε Ολυμπιακό ρεκόρ και έφερε την κορυφαία διάκριση για την ελληνική κωπηλασία!

Ο Γιαννιώτης σκιφίστας χάρισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο της ελληνικής κωπηλασίας σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό είναι το 4ο Ολυμπιακό μετάλλιο της ελληνικής κωπηλασίας στην Ιστορία.

 

 

«Δεν μπορώ να το πιστέψω! Δεν το πιστεύω! Αλήθεια… δεν το πιστεύω! Η καλύτερη κούρσα της καριέρας μου. Με βοήθησε ο καιρός. Ένιωθα πολύ καλά στην κούρσα. Ο προπονητής μου είπε πως θα είμαι μέσα στα μετάλλια, πριν πάρω θέση στη γραμμή της εκκίνησης. Έκανα μια αλλαγή μέσα στην κούρσα, στα 1.000 μέτρα και δεν πίστευα ότι θα αντέξω. Στα τελευταία 500 μέτρα έλεγα Θεέ μου βοήθησέ με. Κράτα λίγο ακόμη. Στα 100 τελευταία μέτρα, είπα… δεν το χάνω! Για όλους αυτούς που με βλέπουν στην Ελλάδα ένα μεγάλο ευχαριστώ! Ευχαριστώ τους γονείς μου, την κοπέλα μου, τον δις Ολυμπιονίκη Βασίλη Πολύμερο, όλους τους ανθρώπους στην Ομοσπονδία και την εθνική, τον τεχνικό σύμβουλο της ΕΚΟΦΝΣ, Τζιάνι Ποστιλιόνε που με βοήθησε και έφτασα εδώ που έφτασα, τον γιατρό μου και γιατρό της εθνικής Γιάννη Χρηστογιάννη και τον χορηγό μου», ήταν οι πρώτες κουβέντες του χρυσού Ολυμπιονίκη!

Νωρίτερα, στην 4η θέση του μικρού τελικού του σκιφ γυναικών κατετάγη η Αννέτα Κυρίδου και στη 10η θέση συνολικά στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου