Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Προς απέλαση οι 13 «Ταλι μπάν» της Καλαμάτας Με τη σύλληψή τους ξεκίνησε η προβλεπόμενη εκ του νόμου διαδικασία προκειμένου να απελαθούν στη Γερμανία και τη Γαλλία

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Με τη σύλληψή τους ξεκίνησε η προβλεπόμενη εκ του νόμου διαδικασία προκειμένου να απελαθούν στη Γερμανία και τη Γαλλία ως ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα

Στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών στην Κόρινθο έχουν μεταφερθεί οι 13 Γερμανοί και Γάλλοι μουσουλμάνοι οι οποίοι συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη στην Καλαμάτα για να απελαθούν ως ανεπιθύμητοι στη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι οι 13 συλληφθέντες είχαν αρχικά προσαχθεί από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Μεσσηνίας για εξακρίβωση στοιχείων και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι. Αυτό έγινε ενώ βρίσκονταν ήδη μια-δυο μέρες στην Καλαμάτα και περιηγούνταν στην πόλη φορώντας τα παραδοσιακά τους ρούχα.

Μόλις αφέθηκαν από τους αστυνομικούς ξεκίνησαν να κινούνται πεζή κατά μήκος της παλιάς εθνικής για Αθήνα. Οι ίδιοι νωρίτερα είχαν δηλώσει στις Αρχές ότι περπατάνε πολλές ώρες γιατί έτσι καθαρίζει η ψυχή τους.

Εν τω μεταξύ, μέσα στη μέρα από τη Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας επιβλήθηκε σε βάρος τους το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα κι έτσι συνελήφθησαν το ίδιο βράδυ κοντά στον Μελιγαλά. Με τη σύλληψή τους ξεκίνησε η προβλεπόμενη εκ του νόμου διαδικασία προκειμένου να απελαθούν στη Γερμανία και τη Γαλλία ως ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα, η οποία θα ολοκληρωθεί από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου