Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Αιγάλεω: Χειροπέδες σε 18χ ρονο για τέσσερις επιθέσεις σε γυναίκες Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Αιγάλεω: Για τέσσερις επιθέσεις εναντίον γυναικών, στο Αιγάλεω και στο Χαϊδάρι, σε βάρος των οποίων προέβη σε άσεμνες χειρονομίες, κατηγορείται ένας 18χρονος, ελληνικής υπηκοότητας, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, την περασμένη εβδομάδα στο Αιγάλεω.

Ο 18χρονος συνελήφθη ύστερα από αναζητήσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μετά από καταγγελία γυναίκας, σύμφωνα με την οποία την προσέγγισε και αποπειράθηκε να χειρονομήσει σε βάρος της, προσβάλλοντας την γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου, από την προανακριτική έρευνα προέκυψε η ταυτοποίησή του σε άλλες τρεις περιπτώσεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος γυναικών στις περιοχές Αιγάλεω και Χαϊδαρίου.

Σε βάρος του 18χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση, με την οποία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 27-7-2021 στο Αιγάλεω, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 18χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.

Μετά από καταγγελία ημεδαπής αναφορικά με άτομο που την προσέγγισε και αποπειράθηκε να προσβάλλει την τιμή της στο πεδίο της γενετήσιας ζωής, ανωτέρω αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα στο σημείο και κατόπιν αναζητήσεων εντόπισαν τον 18χρονο και τον οδήγησαν στο οικείο τμήμα.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αιγάλεω προέκυψε η ταυτοποίηση του κατηγορουμένου σε άλλες τρεις περιπτώσεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος γυναικών στις περιοχές Αιγάλεω και Χαϊδαρίου.

Ο κατηγορούμενος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου