Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Καπραβέλος: Χάνουμε 2 ανθρώπους την ώρα Από τη στιγμή που επελαύνει ο εχθρός εμείς δεν μπορούμε να πάμε διακοπές

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Από τη στιγμή που επελαύνει ο εχθρός εμείς δεν μπορούμε να πάμε διακοπές

Για την αναστολή των αδειών του υγειονομικού προσωπικού μίλησε στον Status 107.7 και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Βενιέρη, ο διευθυντής της ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος.

«Δεν είναι και κάτι ευχάριστο για τους συναδέλφους. Δεν βγαίνει. Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε. Τι να πούμε δηλαδή, από τη στιγμή που επελαύνει ένας εχθρός, εμείς πάμε διακοπές; Επόμενο είναι και το περιμέναμε, αλλά δέστε την αναλογικότητα του συντάγματος.

Δεν είναι μόνο χειροκροτήματα. Ειδικά το νοσηλευτικό προσωπικό έχει δώσει έναν αγώνα άνευ προηγουμένου όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Μόνο χειροκρότημα πήρε. Χρόνια αιτήματα, έπρεπε να έχουν λυθεί.

Δεν είναι η ώρα αλλά δεν μπορείτε, οποιοσδήποτε, να λέτε, εσύ σκάσε και δούλευε, ενώ εσύ ο οποίος διστάζεις έχεις τις αμφιβολίες σου, πας σπίτι σου και δεν πληρώνεσαι. Είναι δυσανάλογο το μέτρο.

Ναι μεν είναι αναγκαίο, διότι τι να κάνουμε. Το περιμέναμε. Και χωρίς να μας το πουν, εμείς όλο το διάστημα δεν πήραμε άδειες όλοι. Τα ρεπό, δεν μπαίνουν σε συχνότητα ρεπό. Υπάρχουν συνάδελφοι νοσηλευτές που δουλεύουν 8 με 10 ημέρες συνεχόμενα. Ακριβώς για να βγει το πρόγραμμα».

Όπως δήλωσε ο κ. Καπραβέλος, χάνουμε 2 ανθρώπους την ώρα καθώς η μετάλλαξη Δέλτα άλλαξε όλη την εικόνα της πανδημίας. Όπως ανέφερε στην προηγούμενη εφημερία στο Παπανικολάου έγιναν 30 εισαγωγές που γεμίζουν μια ολόκληρη κλινική.

«Έχουμε έναν ιό ο οποίος αναπτύσσεται ταχύτατα, μεταλλάσσεται ταχύτατα, καταστρέφει ταχύτατα και εμείς αρνούμαστε να συμμορφωθούμε σε μια βασική ιατρική υπόδειξη , να αποφύγουμε τα χειρότερα. Αυτό θα το πληρώσουμε», ανέφερε.

Όπως τόνισε, «αρχίζει ένας γολγοθάς γιατί υπάρχει ένα χάος μεταξύ της ΜΕΘ και των απλών κλινών. Ξέρω συμπολίτες μας που ακόμη 6 μήνες μετά τον κορονοϊό ταλαιπωρούνται δεν μπορούν να περπατήσουν είναι σε έντονο φυσιοθεραπευτικό πρόγραμμα , δεν μπορούν να μιλήσουν καλά. Δηλαδή υπάρχουν σοβαρές συνέπειες μετά την εντατική που πολλοί δεν τα καταφέρνουν και ξαναμπαίνουν μέσα»
Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου