Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Σάλος στην Τουρκία: Ο Ερντογάν απαντούσε ερωτήσεις σε συνέντευξη... διαβάζοντας autocue «Με το autocue κυβερνά την χώρα», «Είμαστε χώρα της πλάκας»,

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Πήρε «φωτιά» το Twitter - «Με το autocue κυβερνά την χώρα», «Είμαστε χώρα της πλάκας», έγραψαν χρήστες των social media - Δείτε βίντεο
Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία από την τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην οποία φαίνεται πως μόνο αυθόρμητη δεν ήταν αφού απαντούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων χρησιμοποιώντας... autocue.

Ο λόγος λοιπόν για την συνέντευξη του Ερντογάν σε δημοσιογράφους του CNN Turk και του Kanal D, το βράδυ της Τετάρτης, κατά την διάρκεια της οποίας στο Twitter προκλήθηκε σάλος με το hashtag #CumhurbaşkanıGündemÖzel να σαρώνει.

Οι χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου με το hashstag που σημαίνει «η ειδική ατζέντα του προέδρου» μιλούσαν υπέρ του προέδρου της Τουρκίας εκτός από ορισμένους που παρατήρησαν στα πλάνα κάτι που δεν θα έπρεπε να είναι στον χώρο που διενεργήθηκε η συνέντευξη και αυτό δεν ήταν τίποτα άλλο εκτός από το autocue το οποίο υπαγόρευε τις απαντήσεις του Ερντογάν και αυτός τις διάβαζε!

«Είμαστε χώρα της... πλάκας» έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης, με άλλον να λέει πως ο Ερντογάν κυβέρνα αυτή την χώρα μας αυτό το autocue.

«Μπορούμε να αρχίσουμε με όποια ερώτηση θέλουμε, κύριε; Όχι, πρέπει να ρωτήσετε βάσει της απάντησης που υπάρχει στο autocue», έγραψε ένας άλλος με πιο χιουμοριστική διάθεση.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου