Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Έκρηξη στην Καμπούλ: Δεν υπάρχουν Έλληνες μεταξύ των θυμάτων Για χτύπημα του I S I S μιλούν οι Αμερικανοί ΔΕΙΤΕ Τα βίντεο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Δεν υπάρχουν Έλληνες μεταξύ των θυμάτων από την έκρηξη που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης πλησίον του αεροδρομίου της Καμπούλ, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, δεν υπάρχουν μεταξύ των θυμάτων ούτε «Αφγανοί πολίτες ελληνικού ενδιαφέροντος».

Έκρηξη στην Καμπούλ: Τα βίντεο της φρίκης - Για χτύπημα του ISIS μιλούν οι Αμερικανοί

Πολύ σκληρές εικόνες δείχνουν βίντεο που δημοσίευσε ξένο πρακτορείο - Δεκάδες τραυματίες και νεκροί, ενώ παιδιά ακούγονται να κλαίνε - Πάνω από 60 τραυματίες στα νοσοκομεία

Εικόνες φρίκης από το αεροδρόμιο της Καμπούλ μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Aśvaka στον λογαριασμό του στο twitter, μετά τη φονική έκρηξη από την οποία υπάρχουν τουλάχιστον 13 νεκροί και τουλάχιστον 60 τραυματίες, που έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία. Ως πρώτος ύποπτος θεωρείται η οργάνωση Islamic State’s Khorasan Province (ISKP), που θεωρείται το παρακλάδι του Ισλαμικού Κράτους στην Καμπούλ


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η έκρηξη στην πύλη Abbey , οφείλεται σε βομβιστή που φορούσε γιλέκο με εκρηκτικά και πραγματοποίησε επίθεση αυτοκτονίας. Αμέσως, υπήρξε απάντηση από Αμερικανούς στρατιώτες, ενώ αμέσως μετά έγινε γνωστό ότι έγινε και δεύτερη έκρηξη έξω από το Baron Hotel.


Ωστόσο οι απώλειες αναμένεται να αυξηθούν. Το ένα βίντεο δείχνει δεκάδες τραυματίες και νεκρούς, ενώ παιδιά και ανήλικοι ακούγονται να κλαίνε. Πολλοί μιλούν για πάνω από 100 νεκρούς, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη σαφής εικόνα. 





Ανθρώπους νεκρούς ή τραυματίες, τον ένα πάνω στον άλλον, δείχνει και το δεύτερο βίντεο που δημοσίευσε το πρακτορείο από την πύλη του αεροδρομίου που έγινε η έκρηξη, που θεωρείται από τις πιο μεγάλες. 




Μια άλλη έκρηξη σημειώθηκε στο Baron Hotel, κοντά στο αεροδρόμιο, όπου διέμεναν κυρίως Αμερικανοί που περίμεναν τις τελευταίες ημέρες για να εκκενώσουν τη χώρα. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι και η συγκεκριμένη έκρηξη ήταν δυνατή. Άνθρωποι με αίματα άρχισαν να τρέχουν παντού, προσπαθώντας να ξεφύγουν. 

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου