Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Επιπλέον 100 περιπολικά στην Αττική - 12 με 6 τη νύχτα θα περιπολούν στις γειτονιές Πάνω από 1.000 αστυνομικοί στην μάχη με το έγκλημα

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Πάνω από 1.000 αστυνομικοί στην μάχη με το έγκλημα

Ένα ακόμη βήμα προς την καταπολέμηση της παραβατικότητας και της ασφάλειας των πολιτών κάνει η κυβέρνηση που «ρίχνει» στη μάχη με το οργανωμένο και μη έγκλημα 1.026 αστυνομικούς επιπλέον στην Αττική. Παράλληλα, 100 περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. θα «χτενίζουν» τις γειτονιές της Αθήνας από τα μεσάνυχτα μέχρι το ξημέρωμα, όπως ανακοίνωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της Καλλιθέας.

Όπως είπε ο κ. Θεοδωρικάκος «από την 1η Νοεμβρίου θα έχουμε τη δυνατότητα να αυξήσουμε κατά 100 τα στελεχωμένα περιπολικά για περιπολίες τη νύχτα». «12-6 τη νύχτα θα περιπολούν στις γειτονιές» είπε ο κ. Θεοδωρικάκος. Εξηγώντας πώς θα γίνει αυτό ο κ. Θεοδωρικάκος είπε ότι «από τη Δευτέρα ξεκινά πρόσθετη στελέχωση των αστυνομικών τμημάτων με 1.026 άνδρες και γυναίκες της ΕΛΑΣ».

Οι αστυνομικοί θα είναι τελειόφοιτοι της σχολής Αστυφυλάκων. Ενδεικτικά το Τμήμα της Καλλιθέας, το οποίο επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός, αναμένεται να ενισχυθεί με 25 αστυνομικούς.

Η επίσκεψη εντάσσεται στις σχεδόν καθημερινές επαφές που έχει ο κ. Θεοδωρικάκος με στελέχη του σώματος και δημάρχους προκειμένου να καταγράψει τις ανάγκες που υπάρχουν σε κάθε υπηρεσία αλλά κυρίως τα προβλήματα των πολιτών σε σχέση με την ασφάλεια και την εγκληματικότητα.
Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου