Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Μενίδι, Αμφιλοχίας: Σεσημασμένοι Ρομά έκλεψαν €11.300 και έτρωγαν αστακούς σε ταβέρνα

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Συνελήφθησαν τρεις σεσημασμένοι για κλοπές Ρομά,  οι οποίοι ήταν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους από αστυνομικούς των Ιωαννίνων

Ανυποψίαστος ο 53χρονος στάθμευσε το όχημά του σε κεντρικό δρόμο των Ιωαννίνων για να διεκπεραιώσει υποχρέωση (20/09). Ενώ επέστρεψε στο όχημά του διαπίστωσε ότι τσαντάκι στο οποίο είχε το ποσό των €11.330 ευρώ και η τσάντα με τα προσωπικά του αντικείμενα είχαν κλαπεί. Κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων την κλοπή με τούς αστυνομικούς να εντοπίσουν το όχημα των δραστών το οποίο προέκυψε εκμισθωμένο ωστε να αποφύγουν τον εντοπισμό τους. Σε αναζητήσεις των Ρομά διακριβώθηκε ότι είχαν αναχωρήσει από τα Γιάννινα και είχαν μεταβεί στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας.

Κατά τιςς αναζητήσεις οι Αστυνομικοί εντόπισαν τούς τρεις σεσημασμένους Ρομά, ηλικίας 67, 36 και 35 ετών, συγγενείς μεταξύ τούς, να τρώνε αστιό και γαρίδες σε παραλιακή ταβέρνα του Μενιδίου.

Σε σωματική έρευνα στον έναν Ρομά κατασχέθηκε ποσό €300 ευρώ, και ομολόγησαν ότι είχαν κρύψει τα κλοπιμαία στο δάσος σε χωριό των Ιωαννίνων και υπέδειξαν το σημείο στους Αστυνομικούς.  Το τσαντάκι του 53χρονου με τα χρήματα το είχαν αποκρύψει κάτω από πέτρες και την τσάντα με τα προσωπικά του αντικείμενα σε δένδρο του δάσους. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στο θύμα την ίδια ημέρα, ενώ οι Ρομά παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα.

Και οι τρεις ήταν έξω με περιοριστικούς όρους ενώ τούς είχε επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Α.Τ. της περιοχής τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Πηγή ➤  https://www.nantiareport.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου