Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Μεσσηνία: Έσκαψαν το τσιμέντο και βρήκαν πτώμα γυναίκας – πρόκειται για 42χρονη Ρουμάνα που αγνοείται Ψάχνουν τον σύντροφο της

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς του Α.Τ. Κυπαρισσίας ενώ αναμένεται και Ιατροδικαστής
Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αρχές στην Μεσσηνία λόγω πτώματος το οποίο βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ιδιοκτήτες σπιτιού παρατήρησαν διαφορετικό χρώμα τσιμέντου σε κάποιο σημείο του σπιτιού και τους κίνησε την περιέργεια και αφού έσκαψαν βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Στο εν λόγω οίκημα έμενε πριν από καιρό και πριν αναχωρήσει για τη Ρουμανία ο σύντροφος της 42χρονης Ρουμάνας Μόνικας Γκιους, που αγνοείται από τον περασμένο Φεβρουάριο. Με βάση το παραπάνω γεγονός υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι το πτώμα ανήκει στην 42χρονη που διέμενε εδώ και 20 χρόνια στην Κυπαρισσία και αγνοείται απ’ τις αρχές του 2021.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς του Α.Τ. Κυπαρισσίας ενώ αναμένεται και Ιατροδικαστής.

Ψάχνουν τον σύντροφο της 42χρονης μετά την μακάβρια ανακάλυψη κάτω από τσιμέντο

Ένα πτώμα «θαμμένο» κάτω από τσιμέντο στην αυλή οικίας στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία που συνθέτουν το σκηνικό δείχνουν ότι το πτώμα να ανήκει στην 42χρονη, εξαφανισμένη, Ρουμάνα Μόνικα Γκιους, η οποία διέμενε μαζί με τον σύντροφό της στο συγκεκριμένο οίκημα, με τον σύζυγό της να έχει φύγει από καιρό για τη Ρουμανία.

Αυτό που οδήγησε τις αρχές να ψάξουν στο συγκεκριμένο σημείο ήταν το γεγονός ότι υπήρχε διαφορετικό χρώμα τσιμέντου στην αυλή της οικίας. Έτσι, σήμερα το πρωί σκαπτικό μηχάνημα παρουσία της αστυνομίας έσκαψε το σημείο και βρέθηκε το πτώμα θαμμένο κάτω από το τσιμέντο. Να σημειωθεί ότι κοντά στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα είχαν γίνει έρευνες το προηγούμενο διάστημα σε πηγάδι που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής, ενώ ο χώρος έχει αποκλειστεί από την αστυνομία.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου