Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021

Αποκλειστικό : Έλληνας αυτόχθονας ιθαγενής ζητάει από αστυνομικό 5 εκατ. ευρώ επειδή του επέβαλε πρόστιμο για μάσκα! Δείτε τα έγγραφα

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Δείτε τα έγγραφα που φέρνει το «L&O» στη δημοσιότητα

Λίγες ώρες μετά την εντολή  του υπουργού προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου για την προέλευση και την ταυτότητα των διαχειριστών ιστοσελίδων και λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που προτρέπουν τους πολίτες σε πράξεις που στρέφονται ενάντια στη δημόσια υγεία, στην ασφάλεια και στο κράτος, το L&O, φέρνει στην δημοσιότητα μια εξωφρενική απαίτηση, ενός Έλληνα αυτόχθονα ιθαγενή.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ζητάει από αστυνομικό να του καταβάλει το ποσό των 5.200.000 ευρώ, επειδή του επέβαλε πρόστιμο 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας.

Όπως φαίνεται στα έγγραφα που φέρνουμε στην δημοσιότητα, ο συγκεκριμένος αυτόχθονας ιθαγενής, τα στοιχεία του οποίου έχουμε στην διάθεσή μας, έστειλε… τιμολόγιο στην ΓΑΔΑ στο όνομα του αστυνομικού, που φέρει την σφραγίδα της «Εθνικής Επιτροπής Συνδιαχειριστών Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών» της τοπικής επιτροπής Κερατσινίου.

Με αυτό το έγγραφο ζητάει από τον αστυνομικό το ποσό των 5 εκατομμυρίων για χρήση ονόματος των κυρίων, στο οποίο επιβλήθηκε το πρόστιμο για την μη χρήση μάσκας, καθώς χρειάζεται όπως αναφέρει το έγγραφο, την «απαραίτητη σύμβαση μεταξύ των συμβαλλόμενων».

Παράλληλα ζητάει 100.000 ευρώ για «παρέμβαση στην ατομική ελευθερία» και 100.000 ευρώ για «επιβολή ή απόπειρα επιβολής που περιορίζουν την  ελεύθερη μετακίνηση των Κυρίων».

 Το ακόμη πιο εξωφρενικό είναι πως στο έγγραφο σημειώνεται πως «εάν δεν υπάρχει η δυνατότητα εφάπαξ αποπληρωμή του ποσού, μπορούμε να συμφωνήσουμε σε ρύθμιση της οφειλής μετά από συνεννόηση», ενώ αν καταβληθεί εφάπαξ το ποσό θα έχει έκπτωση 20% και θα πληρώσει όπως αναφέρει, «ΜΟΝΟ  4 .160.000.00», ενώ αν δεν γίνει αυτό, η οφειλή θα παραμείνει ως έχει  και θα «επιβαρυνθεί με πρόσθετα έξοδα καθυστέρησης».

Πηγή ➤  https://www.lawandorder. Αποκλειστικό «L&O»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου