Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Έπιασαν τον ληστή της τράπεζας όταν κατέβαινε από ταξί - Είχε καλάσνικοφ και πιστόλια μαζί του! συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες ένοπλες ληστείες τραπεζών

Συνελήφθη την ώρα που κατέβαινε από το ταξί στην Κατεχάκη, ο ένας από τους δύο δράστες της ληστείας της τράπεζας στη Μητροπόλεως 53, που έγινε στις 14 Σεπτεμβρίου 2021. Η σύλληψή του έγινε κοντά στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στο ρεύμα προς Ψυχικό.

Κατά τη σύλληψή του, ο δράστης, ο οποίος ήταν δραπέτης των φυλακών, είχε στην κατοχή του καλάσνικοφ και δύο πιστόλια, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του, στη διάπραξη πρόσφατων ένοπλων ληστειών σε υποκαταστήματα τραπεζών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 33χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Ο δράστης Έλληνας δραπέτης 33χρονος εξέτιε πολυετή ποινή φυλάκισης (46 ετών και 5 μηνών) για διακεκριμένη ληστεία κατά συναυτουργία με πυροβόλο όπλο, διακεκριμένη αντίσταση από πρόσωπο που οπλοφορεί, απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, διακεκριμένη οπλοκατοχή από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

Ο συλληφθείς στις 2 Αυγούστου 2021 παραβίασε τους όρους χορήγησης τακτικής πενθήμερης άδειας απουσίας από κατάστημα κράτησης, και αναζητούταν.




Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου