Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Επιστρέφει στη μητέρα του το μω ρό που βρέθηκε να μπουσουλάει μόνο του στον δρόμο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποτοξίνωσης και θα παρακολουθείται από κοινωνικό λειτουργό

Αίσθηση στο πανελλήνιο προκάλεσε η είδηση ότι μια οδηγός που κινούνταν σε κεντρικό δρόμο της Ελασσόνας, βρήκε ένα μωράκι μόλις 10 μηνών  να μπουσουλάει μόνο του στον δρόμο.

Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα αντιμετώπιζε προβλήματα με τον αλκοολισμό και δυσκολευόταν να ανταπεξέλθει στον ρόλο της. Το μωρό θα παραμείνει με την μητέρα του, ωστόσο η ίδια θα πρέπει να ακολουθήσει πιστά το πρόγραμμα απεξάρτησης όπως αναφέρει ο δήμαρχος της πόλης, προκειμένου να κριθεί αν θα καταφέρει να σταθεί άξια απέναντι στο παιδί της.

«Το μωρό και την μητέρα πέρα από τις υπηρεσίες του δήμου μας, τους είδαν και αντίστοιχες υπηρεσίες της Λάρισας που λειτουργούν μετά από εντολή του εισαγγελέα. Έτσι, όπως έμαθα από την κοινωνική μας λειτουργό συστήνουν το παιδί να παραμείνει με την μητέρα του και να το παρακολουθεί η κοινωνική μας λειτουργός κάθε 15 μέρες. Προφανώς θέλουν να δουν αν η γυναίκα αυτή με την πάροδο των ημερών θα καταφέρει να συνέλθει και αφού θα παρακολουθεί πιστά το πρόγραμμα αποτοξίνωσης, ίσως να μπορέσει να σταθεί ως άξια μάνα δίπλα στο παιδί της. Σε κάθε άλλη περίπτωση αν κρίνουν πως δεν τηρεί της οδηγίες, τότε θα λάβουν νέα μέτρα. Προς το παρόν το παιδί θα παραμείνει με την μητέρα του, ωστόσο με προϋποθέσεις» δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Νίκος Γάτσας μιλώντας στο protothema.gr.

Το μωράκι σώθηκε από θαύμα όταν η εθελόντρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ελένη Γκανάτσιου εντόπισε έγκαιρα το παιδί να κινείται στον δρόμο και ακινητοποίησε το όχημά της. Η νεαρή γυναίκα άρπαξε το παιδί στην αγκαλιά της και κάλεσε τις αρχές.

«Είμαι νέα οδηγός κι όσο σκέφτομαι, αν αντιδρούσα αλλιώς, Θεέ μου, θα το σκότωνα. Μετά κατάλαβα ότι είναι ένα μωρό, φρέναρα τόσο πολύ, που νόμιζα ότι θα βγω από το γυαλί, τρέμω ακόμα» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Pressing 90,1.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου