Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Δις ισόβια και άλλες ποινές για τους τρεις Ρομά που σκότωσαν τον ηλικιωμένο στο Μιντιλόγλι Αντιμέτωποι με τις συνέπειες της πράξης τους βρέθηκαν

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Αθώος ο τέταρτος κατηγορούμενος, ο οποίος είναι πατέρας δύο εκ των τριών δραστών

Αντιμέτωποι με τις συνέπειες της πράξης τους βρέθηκαν οι τρεις Ρομά οι οποίοι πριν από ένα χρόνο κυριολεκτικά «σκότωσαν στο ξύλο» έναν 88χρονο στο χωριό Μιντιλόγλι όταν μπήκαν σπίτι του για να κλέψουν αλλά δεν βρήκαν χρήματα.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο στο Αίγιο επέβαλε σύμφωνα με πληροφορίες του Pelop.gr ποινή κάθειρξης δις ισόβια στον πρώτο κατηγορούμενο , ποινή κάθειρξης 23 ετών στον αδερφό του, ποινή κάθειρξης 8 ετών στον τρίτο , ενώ ο τέταρτος κατηγορούμενος, ο οποίος είναι  πατέρας των δύο πρώτων, κρίθηκε αθώος για τις κατηγορίες που τον βάραιναν.

Η υπόθεση έλαβε χώρα το Σεπτέμβριο του 2020 στο Μιντιλόγλι Πατρών, όταν οι δράστες μπήκαν για να κλέψουν αλλά δεν βρήκαν χρήματα στο σπίτι του 88χρονου και ξέσπασαν οργισμένοι εναντίον του, κτυπώντας τον άτυχο γέροντα με ένα ξύλο στο κεφάλι και όλο του το σώμα. Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο όπου και εξέπνευσε λίγες μέρες αργότερα.

Το ανατριχιαστικό τέλος του 88χρονου είχε συνταράξει την τοπική κοινωνία.

Μετά τη σύλληψή τους οι τέσσερις Ρομά με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και ανακριτή προφυλακίσθηκαν.

Μετά την σημερινή ακροαματική διαδικασία και την ανακοίνωση της ποινής για τους τρεις από τους τέσσερις κατηγορουμένους, οι δράστες θα οδηγηθούν σύμφωνα με πληροφορίες στις φυλακές Αγίου Στεφάνου, μέχρι να αποφασιστεί σε ποια καταστήματα κράτησης θα εκτίσουν τις ποινές τους.


Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου