Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Τι ζήτησε εστιάτορας από αστυνομικούς στην Κοζάνη Προκλήθηκε ένταση ανάμεσα

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές

Ένταση προκλήθηκε σε γνωστό εστιατόριο στην Κοζάνη. Ο λόγος είναι ότι κατά την διάρκεια του ελέγχου κλιμακίου της αστυνομίας για τα μέτρα κατά του κορονοϊού άκουσαν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να τους ζητά πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Όπως γράφει το Kozanimedia, οι δύο αστυνομικοί, φορώντας τις μάσκες τους, μπήκαν στο εστιατόριο και επέβαλαν πρόστιμο σε εργαζόμενη, η οποία φέρεται να φορούσε μάσκα, αλλά εκείνη τη στιγμή να την είχε κατεβάσει για να πιει νερό.

Στις διαμαρτυρίες της ίδιας, αλλά και του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, οι δύο αστυνομικοί αντέτειναν πως σύμφωνα με τα μέτρα θα έπρεπε να προχωρήσουν στην επιβολή του προστίμου, ενώ, αμέσως μετά, έγραψαν και δεύτερη εργαζόμενη, η οποία, ωστόσο, σύμφωνα με τη διεύθυνση του μαγαζιού, εκείνη την ώρα ήταν εκτός εργασίας.

Κοζάνη: Είπε στους αστυνομικούς να του δείξουν πιστοποιητικά

Έπειτα ακολούθησαν πιο έντονες διαμαρτυρίες της διεύθυνσης του μαγαζιού, ο ιδιοκτήτης του οποίου ζήτησε από τους δύο αστυνομικούς να επιδείξουν και εκείνοι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, αφού μπήκαν για έλεγχο σε εσωτερικό χώρο καταστήματος.

Ωστόσο κανείς δεν δέχθηκε να επιδείξει το πιστοποιητικό εμβολιασμού, με τους άνδρες της ΕΛΑΣ να αναφέρουν πως δεν μπορεί να τους ελέγξει κάποιος, καθώς αυτή είναι αρμοδιότητα της αστυνομίας.

Παραταύτα, προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τη συνέχεια να δίνεται στο αστυνομικό τμήμα Κοζάνης, όπου υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου