Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Φυγόποινος δάγκωσε αστυνομικό στη Ζάκυνθο για να αποφύγει τη σύλληψη Ο ίδιος είχε πυροβολήσει και τραυματίσει αστυνομικό πριν τέσσερα χρόνια.

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Είχε καταδικαστεί σε 6 χρόνια φυλάκιση για εμπορία ναρκωτικών και όπλων και εκκρεμούσε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης

Επεισοδιακή ήταν σύλληψη σεσημασμένου κακοποιού, ο οποίος δάγκωσε στο χέρι αστυνομικό και τον έστειλε στο νοσοκομείο Ζακύνθου για ράμματα.

Η επιχείρηση για την σύλληψη του 45χρονου έγινε σήμερα το πρωί στο Λαγανά που κρύβονταν ο κακοποιός, καθώς ήταν φυγόποινος. Όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ζακύνθου μπήκαν στην αυλή του σπιτιού του, άρχισε και τους πετούσε καδρόνια. Όταν τον πλησίασαν για να του περάσουν χειροπέδες, δάγκωσε στο χέρι έναν από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος με καταγωγή από την Λευκάδα ήταν φυγόποινος για περισσότερο από έναν χρόνο, καθώς είχε καταδικαστεί σε 6 χρόνια φυλάκιση για εμπορία ναρκωτικών και όπλων και εκκρεμούσε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης. Η Ασφάλεια Ζακύνθου, αξιοποιώντας πληροφορίες εντόπισε το κρησφύγετο του και προχώρησε στη σύλληψή του.

Στην κατοχή του βρέθηκαν 9 φιξάκια κοκαΐνης και ένα μαχαίρι. Ο 45χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ζακύνθου.

Ο ίδιος είχε πυροβολήσει και τραυματίσει αστυνομικό πριν τέσσερα χρόνια.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου