Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Ληστεία σε φαρμακείο στα Πατήσια - Συνελήφθησαν από την ΔΙ.ΑΣ καρέ- καρέ οι κινήσεις των δραστών (βίντεο)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Το L&O, εξασφάλισε βίντεο, στο οποίο καταγράφονται καρέ- καρέ οι κινήσεις των δραστών

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια υπάλληλος φαρμακείου στην οδό Λάμπρου στα Πατήσια το πρωί της Δευτέρας, όταν δυο άνδρες φορώντας μάσκες, γυαλιά ηλίου κι καπέλο τζόκεϋ, εισέβαλαν κρατώντας μαχαίρι και ζήτησαν τις εισπράξεις.

Το L&O, εξασφάλισε βίντεο, στο οποίο καταγράφονται καρέ- καρέ οι κινήσεις των δραστών. Ο ένας εκ των δραστών με το που μπάινει στο χώρο, κατευθύνεται στο ταμείο όπου βρίσκεται η υπάλληλος και της ζητάει επιτακτικά να ανοίξει ο ταμείο.

Η γυναίκα βρίσκεται σε σύγχυση και αρχικά προσπαθεί να βγει από το χώρο, αλλά στην συνέχεια υπακούει βλέποντας το μαχαίρι του δράστη. Σε λίγα δευτερόλεπτα ο δράστης αδειάζει το ταμείο, ενώ παράλληλα, μια πελάτισσα καταφέρνει να βγει από το φαρμακείο.

Μόλις οι δράστες βγαίνουν από το φαρμακείο, η υπάλληλος καλεί αμέσως το 100 και σε διάστημα δυο μόλις λεπτά, καταυθάνουν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ στο σημείο.

Ακολουθούν αναζητήσεις και εντοπίζουν τον έναν δράστη, την στιγμή που απειλούσε με μαχαίρι έναν πολίτη ο οποίος προσπαθούσε να τον ακολουθήσει. 

Οι αστυνομικοί της  της ΔΙΑΣ, τον πλησίασαν προσεκτικά, και παρότι ο ληστής έστρεψε το μαχαίρι σε έναν εκ των αστυνομικών, κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν. Ο δεύτερος δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη σε πυλωτή πολυκατοικίας σε κοντινή απόσταση από το σημείο της ληστείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, ο ένας δράστης είναι ηλικίας 50 ετών ο οποίος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 8 ετών για ένοπλες ληστείες το 2018 αλλά είχε αποφυλακιστεί ήδη από το 2020. Ο δεύτερος δράστης, είναι και αυτός σεσήμασμενος για ληστείες.


Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου