Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Συνελήφθη και πάλι ο «εισαγγελέας» των ενοικίων Απατεώνας ολκής εξαπούσε

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Απατεώνας ολκής εξαπούσε ιδιοκτήτες σπιτιών και υποψήφιους ενοικιαστές

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  ο 66χρονος «εισαγγελέας» έπεσε στα χέρια αστυνομικού του Τ. Α Κυψέλης, χθες το μεσημέρι. Ο αστυνομικός παγίδεψε τον απατεώνα όταν εκείνος προσπάθησε να του ενοικιάσει διαμέρισμα που δεν ήταν δικό του.

Ο 66χρονος είχε αποσπάσει τα κλειδιά από τον ιδιοκτήτη καθώς εμφανίστηκε ως «εισαγγελέας» από την Θεσσαλονίκη που ήθελε να νοικιάσει το σπίτι. Όπως είπε στο θύμα ήθελε τα κλειδιά του σπιτιού πριν υπογράψουν το συμβόλαιο για να μεταφέρει μερικά πράγματα.

Ο ιδιοκτήτης λόγω του κύρους του «εισαγγελέα», τον εμπιστεύθηκε και του έδωσε κλειδιά. Ο δράστης στη συνέχεια εμφανίζονταν ως ιδιοκτήτης του διαμερίσματος και έψαχνε ενοικιαστές. Ένας από αυτούς, που δεν έδωσε όμως προκαταβολή, ήταν και ο αστυνομικός που του πέρασε τις χειροπέδες.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα που διενεργήθηκε στη συνέχεια, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης τα 46 έτη.

Η Ασφάλεια Κυψέλης προσπαθεί να εντοπίσει τα θύματα του 66χρονου απατεώνα καθώς  ο «δικαστικός λειτουργός - μαϊμού» έχει απασχόλησει στο παρελθόν πάμπολλες φορές τις αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Πηγή ➤


1 σχόλιο:

  1. εκρεμουσαν καταδικαστικες αποφασεις φυλακισης 46 χρονια και αυτος κυκλοφορουσε ελευθερος.....ε ειμαστε κωλοχωρα η δεν ειμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή