Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Τμήμα «κουφάρι» με τέσσερις αστυνομικούς στην Αθήνα - Σε μέτρα τάξης ο διοικητής Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα υποστελέχωσης αστυνομικών τμημάτων στην Αθήνα,

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα υποστελέχωσης αστυνομικών τμημάτων στην Αθήνα, με ενδεικτικότερη περίπτωση αυτή που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το L&O

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα υποστελέχωσης αστυνομικών τμημάτων στην Αθήνα, με ενδεικτικότερη περίπτωση αυτή που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το L&O.

Αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται μια ανάσα από την γενική αστυνομική διεύθυνση, στελεχώνεται με μόλις τέσσερα άτομα ανά 8ωρο με τον διοικητή του τμήματος μάλιστα, αντί να βρίσκεται στο γραφείο του, να πηγαίνει στα μέτρα τάξης για την δίκη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Σύμφωνα με τις αναφορές που έφτασαν στο L&O, o διοικητής, βρισκόταν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους συναδέλφους του, προκειμένου να δίνει κατευθυντήριες γραμμές για τα θέματα που ανέκυπταν.

Καλός λοιπόν ο σχεδιασμός και οι προθέσεις του νέου υπουργού δημόσιας τάξης, αλλά καλό θα είναι να δώσει εντολές στην ηγεσία του σώματος, να στελεχώσουν τα τμήματα με μάχιμο προσωπικό και όχι τα επίσημα με αστυνομικούς συνοδούς vip προσώπων.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου