Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021

βίντεο: Αρχιφύλακας των ΜΑΤ σώζει νεαρό από πνιγμό σε πισίνα ο αρχιφύλακας, Γουλιέλμος Δρακωτός, πέφτει χωρίς άλλη χρονοτριβή

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ένα νεαρό άτομο που κινδύνευε να πνιγεί μέσα σε πισίνα σε ξενοδοχείο της Ρόδου, έσωσε ένας  Αρχιφύλακας των ΜΑΤ, που βρίσκεται για διακοπές στο νησί

Ένα νεαρό άτομο που κινδύνευε να πνιγεί μέσα σε πισίνα σε ξενοδοχείο της Ρόδου, έσωσε ένας αρχιφύλακας των ΜΑΤ, που βρίσκεται για διακοπές στο νησί.


Όπως φαίνεται στο βίντεο- ντοκουμέντο από κλειστό κύκλωμα ο νεαρός, έκανε βουτιά στην πισίνα και στην συνέχεια, φαίνεται να μην μπορεί να παραμείνει στην επιφάνεια.

Ακολουθούν κάποια δραματικά δευτερόλεπτα αγωνιωδών προσπαθειών του νεαρού, μέχρι που γίνεται αντιληπτός από τον πατέρα του που σπεύδει να τον βοηθήσει.

Του ζητάει να κολυμπήσει για λίγα εκατοστά για να τον τραβήξει έξω από την πισίνα, με τον νεαρό να μην μπορεί να κινηθεί και να συνεχίζει να βουλιάζει.

Τότε ο αρχιφύλακας, Γουλιέλμος Δρακωτός, πέφτει χωρίς άλλη χρονοτριβή στην πισίνα και τραβάει το νεαρό προς την σκάλα της πισίνας, παραδίδοντάς τον στον πατέρα του.

Όπως φαίνεται ο νεαρός, ανακουφισμένος παίρνει βαθιές ανάσες, όντας στην αγκαλιά πλέον του πατέρα του.

Η αξιέπαινη ενέργεια του κυρίου Δρακωτού, πραγματοποιήθηκε στις 18:10 το απόγευμα της Τρίτης.Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου