Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Ένοπλη ληστεία σε μονοκατοικία στα Βόρεια Προάστια, με κινηματογραφική καταδίωξη στις Δυτικές συνοικίες της Αττικής. Οι δράστες «χώθηκαν» σε καταυλισμό στο Ζεφύρι

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Οι δράστες «χώθηκαν» σε καταυλισμό στο Ζεφύρι

Ένοπλη ληστεία είχαμε τη νύχτα στα Βόρεια Προάστια όταν δύο άτομα, παραβιάζοντας την γκαραζόπορτα μονοκατοικίας στην οδό Νάξου στα Βριλήσσια, εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού. Η ιδιοκτήτρια άκουσε τον θόρυβο, κινήθηκε προς το μέρος τους, και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές.

Με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου και την χρήση σωματικής βίας την ακινητοποίησαν και ερεύνησαν τα δωμάτια της μονοκατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, αφαίρεσαν ελάχιστα χρήματα και κοσμήματα και έφυγαν τρέχοντας ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε όχημα που οδηγούσε συνεργός τους και χάθηκαν στο σκοτάδι.

Ένας γείτονας ο οποίος αντιλήφθηκε την ληστεία συγκράτησε τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου των κακοποιών και ενημέρωσε την αστυνομία, οπότε και ξεκίνησε η αναζήτησή του η οποία έφερε αποτέλεσμα ελαχιστη ώρα μετά όταν δικυκλιστές της ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν το όχημα στην Αττική οδό στην έξοδο Ασπροπύργου.

Ο οδηγός δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα οπότε ακολούθησε καταδίωξη και τελικά οι τρεις κακοποιοί εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και μπήκαν σε καταυλισμό στο Ζεφύρι.

Το αυτοκίνητο των ληστών, μάρκας BMW, κατασχέθηκε και φυλάσσεται στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, ενώ θα ερευνηθεί για δακτυλικά αποτυπώματα των τριών ληστών.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου