Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Χαλκίδα: Οι αρχές εντόπισαν χα σι σο φυτεία με 125 δενδρύλλια - Αναζητούνται δύο Αλβανοί Συνελήφθη αλλοδαπή συνεργός τους. (εικόνες-βίντεο)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ο ένας εκ των δύο έχει απασχολήσει τις αρχές για κλοπές και έχει κάνει φυλακή
Δύο Αλβανοί χασισοκαλλιεργητές, 30 και 34 ετών αναζητούνται από την αστυνομία. Συνελήφθη αλλοδαπή συνεργός τους.
 
Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν απο τα διαβατήριά τους που βρέθηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας σε σπίτι στη Χαλκίδα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες , ο 34χρονος έχει απασχολήσει τις αρχές για κλοπές και έχει κάνει φυλακή.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν εντόπισαν την Τρίτη 5 Οκτωβρίου, φυτεία με 125 συνολικά δενδρύλλια κάνναβης, σε παραποτάμια δασική περιοχή της Τριάδας Ευβοίας.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών (καλλιέργεια).

Το σημείο προσέγγισε δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας της συλληφθείσας, όπου επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί και στη θέα των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας το όχημά τους σε δασικό σημείο, το οποίο βρέθηκε λίγο αργότερα και κατασχέθηκε μαζί με ένα κράνος που έφεραν.

Συνολικά, σε διαδοχικά σημεία στο χώρο της φυτείας, βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 125 δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη, ύψους από 1,5 έως 3 μέτρων.

Επιπλέον στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία πλαστικά δοχεία, πρόσφορα για το πότισμα των δενδρυλλίων, ενώ από την οικία της συλληφθείσας κατασχέθηκε μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων – Μεσσαπίων, ενώ η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

 

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου