Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Με εισαγγελική παρέμβαση η μεταφορά 14χ ρονης στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης - Την κρατούσαν στο σπίτι οι αρνητές γονείς της

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Στο σπίτι της οικογένειας κλήθηκε γιατρός για να εξετάσει την 14χ ρονη που μολύνθηκε από κορωνοϊό - Η υγειονομικός εισηγήθηκε την άμεση μεταφορά του κοριτσιού στο νοσοκομείο

Με παρέμβαση εισαγγελέα, το 14χ ρονο κορίτσι από τη Δράμα μεταφέρθηκε με βαριά πνευμονία στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, έχοντας μολυνθεί από κορωνοϊό, όμως παρά την επείγουσα κατάσταση παρέμενε στο σπίτι καθώς οι γονείς της - αρνητές του ιού διαφωνούσαν με τη μεταφορά στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 14χ ρονη βρίσκεται σε κλίνη Covid-19 του νοσοκομείου, ενώ για τη μεταφορά της χρειάστηκε να γίνει παρέμβαση από τον εισαγγελέα, αφού οι αρνητές γονείς της την κρατούσαν στο σπίτι.

Όλα ξεκίνησαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όταν στο σπίτι της οικογένειας κλήθηκε γιατρός για να εξετάσει την έφηβη.

Η υγειονομικός εισηγήθηκε την άμεση μεταφορά του κοριτσιού στο νοσοκομείο, με τους γονείς του όμως να έχουν διαφορετική άποψη.

Η γιατρός απευθύνθηκε στον ιατρικό σύλλογο της Δράμας και στη συνέχεια στις αρμόδιες Αρχές προκειμένου να μεριμνήσουν για την 14χ ρονη.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου