Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Άγιο είχε ένας 16χ ρονος στη Φυλή. Άλλο ένα περιστατικό με αδέσποτη σφαίρα σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα. κινδύνευσε από αδέσποτη σφαίρα!

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ο 16χρονος περπατούσε και ένιωσε κάτι να περνάει ξυστά δίπλα του
 
Άγιο είχε ένας 16χρονος στη Φυλή. Άλλο ένα περιστατικό με αδέσποτη σφαίρα σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα.

Σύμφωνα με το MEGA, 16χρονος περπατούσε στην περιοχή όταν άκουσε έναν δυνατό θόρυβο και ένιωσε κάτι να περνάει ξυστά δίπλα του.

Όπως διαπίστωσε, επρόκειτο για αδέσποτη σφαίρα 9 χιλιοστών, η οποία κατέληξε τελικά στο πεζοδρόμιο, μερικά μέτρα πιο κάτω.

Το νέο αυτό συμβάν ξύπνησε μνήμες από τον τραγικό θάνατο του μικρού Μάριου στο Μενίδι, ο οποίος έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα στις 8 Ιουνίου 2017. 

Σημειώνεται ότι υπάρχει ένταση από τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει στις κοινότητες των Ρομά ο θάνατος του 20χρονου στο Πέραμα από πυρά αστυνομικών.

Κλειστή η Κορίνθου - Πατρών
 
Από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας υπάρχει ένταση στη εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού, καθώς Ρομά έχουν κλείσει τον δρόμο και διαμαρτύρονται για τον 20χρονο ομοεθνή τους.
 
Οι συγκεντρωμένοι έχουν κλείσει και τα δύο ρεύματα του δρόμου και καίνε λάστιχα αυτοκινήτων, ενώ πέταξαν πέτρες σε αστυνομικούς και περιπολικά που έσπευσαν στο σημείο.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου