Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Ξεσπάει η μητέρα του διανομέα που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο: “Δεν θα τον αφήσουμε έτσι” 21χρονος Αλβανός οδηγός Ι.Χ. τον παρέσυρε

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Οργή και πόνο νιώθει η μητέρα του άτυχου διανομέα που έχασε τη ζωή του χθες το βράδυ στην ανατολική Θεσσαλονίκη εν ώρα εργασίας, διότι ένας 21χρονος Αλβανός οδηγός Ι.Χ. τον παρέσυρε με μεγάλη ταχύτητα, εγκαταλείποντας μάλιστα το σημείο.

«Ο γιος μου δούλευε χθες βράδυ. Βρέθηκε στο δρόμο του ένας νεαρός, ο οποίος έτρεχε σαν τον παλαβό, πέρασε τρία κόκκινα φανάρια και στο τρίτο παρέσυρε τον γιο μου. Η μηχανή του έγινε ένα μάτσο σίδερα. Τίποτα δεν έμεινε. Τόσο έντονη, τόσο σφοδρή ήταν η σύγκρουση» λέει η μητέρα του άτυχου ντελιβερά σε πόρταλ και συνεχίζει:

«Ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να φύγει, όμως ευτυχώς τον έπιασαν. Δυστυχώς πολλά τέτοια συμβαίνουν, συνέβη και στο παιδί μου. Κάποιοι που ήταν εκεί στο σημείο φώναξαν αστυνομία, ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο Ιπποκράτειο και μετά μάθαμε και εμείς το κακό που έγινε.

Έκανε δύσκολη δουλειά το παιδί μου. Του άρεσε όμως πολύ. Εγώ του έλεγα όχι, μην είσαι όλη την ώρα στους δρόμους αλλά αυτό ήθελε. Τι να πω… Είναι δύσκολο για όλους μας. Το παιδί μου ήταν παντρεμένο και αφήνει πίσω του και δυο παιδιά, ένα 19χρονο αγόρι και ένα 16χρονο κορίτσι. Δεν θα τον αφήσουμε έτσι αυτόν που το έκανε.»

Το χρονικό του θανάτου του ντελιβερά από Αλβανό οδηγό που τον άφησε αβοήθητο στην άσφαλτο:

Νεκρός είναι ένας ντελιβεράς στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος παρασύρθηκε από από αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος Αλβανός. Ο νεαρός αφού τον χτύπησε έγινε καπνός.

Ο άτυχος 47χρονος άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το Σάββατο στις 23:50, στη διασταύρωση των οδών Γ. Παπανδρέου με 25ης Μαρτίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο οδηγός του αυτοκινήτου ενώ αρχικά είχε εγκαταλείψει τον τόπο του δυστυχήματος, επέστρεψε και συνελήφθη, ενώ κατά τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τέσσερα σταθμευμένα οχήματα.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Δείτε τις εικόνες του thestival.gr

thessaloniki deliveras 1 1536x1024 1

 

thessaloniki deliveras 2

 Πηγή ➤


1 σχόλιο:

  1. Καλά, εδώ δεν σχολιάζει κανένας; Πάντως, εάν δεν αλλάξουν οι ποινές γι αυτούς που σκοτωνουν και σακατευουν κοσμο ανεξελεγκτα δεν πρόκειται να σταματήσει ποτε αυτο το μακελειό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή