Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ – ΝΕΚΡΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΠΥΡΑ ΑΠΟ 40ΧΡΟΝΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Σε τραγωδία εξελίσσεται το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στην Κηφισιά σε δυο υπαλλήλους εταιρείας φυσικού αερίου. Και αυτό γιατί ο ένας υπάλληλος έχασε τη ζωή του.

Ο άτυχος άνδρας γεννημένος το 1978 είχε δεχθεί σφαίρες στην κοιλιακή χώρα και είχε μεταφερθεί στο ΚΑΤ όμως δεν τα κατάφερε. Ο δεύτερος υπάλληλος νοσηλεύεται και αυτός στο νοσοκομείο με τραύματα στην πλάτη.

Να θυμίσουμε ότι το επεισόδιο συνέβη στην λεωφόρο Τατοΐου, στην περιοχή της Κηφισιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενώ οι δύο άνδρες έκαναν εργασίες στο δρόμο ο 40χρονος τους πλησίασε και άρχισε να τους πυροβολεί, με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί στην κοιλιά και ο άλλος στο πόδι.

Οι δύο εργαζόμενοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη μετά από λίγο. Ο δράστης πυροβόλησε συνολικά 5 φορές. Μετά επέστρεψε σπίτι του και ξαναόπλισε, αλλά ευτυχώς είχαν ήδη φτάσει οι άντρες της Αμεσης Δράσης και τον συνέλαβαν.

Μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν και άλλα όπλα και σπαθιά, ενώ η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για άντρα με ψυχολογικά προβλήματα. Στο σπίτι βρισκόταν και η κατάκοιτη μητέρα του.

Νεκρός είναι τελικά ο ένας εκ των δύο υπαλλήλων της εταιρείας φυσικού αερίου, μετά τους πυροβολισμούς στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, ενώ οι δύο άνδρες έκαναν εργασίες στο δρόμο ο 40χρονος βγήκε ξαφνικά σε ένα μπαλκόνι και άρχισε να τους πυροβολεί.

Ο δράστης συνελήφθη λίγο μετά το αιματηρό περιστατικό.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 40χρονος δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου