Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

”Βροχή” τα πρόστιμα σε οδηγούς ταξί στο αεροδρόμιο των Σπάτων- 80 παραβάσεις και μια σύλληψη

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Στις 5 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Τροχαίας Αερολιμένα Αθηνών, μεγάλη εξειδικευμένη τροχονομική εξόρμηση προκειμένου να ελεγχθούν ταξί καθώς και εκμισθωμένα οχήματα με οδηγό τα οποία δραστηριοποιούνται στο χώρο του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν 140 έλεγχοι οχημάτων αποτέλεσμα των οποίων ήταν:

Μία σύλληψη οδηγού ταξί για σκόπιμη επέμβαση επί της ταμειακής μηχανής του οχήματος, με συνέπεια τη μη έκδοση φορολογικών αποδείξεων, ο οποίος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία.

Επίσης βεβαιώθηκαν άλλες 80 παραβάσεις σε οδηγούς ταξί οι οποίες αφορούν παραβάσεις του ΚΟΚ καθώς και πειθαρχικές παραβάσεις αντίστοιχα. Τέλος ελέγχθηκαν 17 εκμισθωμένα οχήματα με οδηγό και σε 4 οδηγούς τους καθώς και στους ιδιοκτήτες αυτών, επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 3000€ και 3800€ αντίστοιχα, διότι ενεργούσαν επιβατικές μεταφορές με κόμιστρο υποκλέπτοντας το μεταφορικά έργο άλλου φορέα ενώ σε άλλο οδηγό επιβλήθηκε πρόστιμο 800€ για έλλειψη διακριτικών γνωρισμάτων του εκμισθωμένου οχήματος του.

Το Τμήμα Τροχαίας όπως και όλες οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, έπραξε το χρέος του και με τις κατευθύνσεις της διοίκησης, πραγματοποίησε σημαντικούς τροχονομικούς ελέγχους, οι οποίοι έχουν σαν αποτέλεσμα την αποτροπή παραβάσεων από επαγγελματίες οδηγούς που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών που δυσφημίζουν την εικόνα της χώρας μας.

Πηγή: rpn.gr

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου