Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Μεσσηνία: Νέος γύρος επεισοδίων με Ρομά - Έκλεισαν τον κόμβο Αρφαρών Νέα συγκέντρωση Ρομά στα Μέγαρα - Κλειστή και πάλι η παλαιά Εθνική

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Η κίνηση των οχημάτων εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες Ρομά για τον θάνατο του 20χρονου, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών την Παρασκευή στο Πέραμα. Νέα ομάδα Ρομά απέκλεισε την κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Καλαμάτας – Τρίπολη, στο ύψος των Αρφαρών.

Η κίνηση των οχημάτων εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό, ενώ στο σημείο του αποκλεισμού βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Εθνική Οδός Κορίνθου-Πατρών,, στο ύψος του Ζευγολατιού, στην Κορινθία, μετά την αποχώρηση της ομάδας ατόμων, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τον θάνατο του 20χρονου, που σκοτώθηκε στο αιματηρό περιστατικό του Περάματος.

Νέες κινητοποιήσεις

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι Ρομά.

Νέα συγκέντρωση πραγματοποιεί ομάδα Ρομά στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος των Μεγάρων. Έκλεισε πάλι η εθνική στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος της οδού Μίνωα.


Διαμαρτύρονται για τον θάνατο του 20χρονου, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών την Παρασκευή στο Πέραμα.

Νωρίτερα είχε ανοίξει η Εθνικη Οδός Κορίνθου-Πατρών, την οποία είχαν κλείσει από νωρίς το απόγευμα συγκεντρωμένοι Ρομά, στο ύψος του Ζευγολατιού.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

Πέτρες σε περιπολικά και καμένα λάστιχα

Νωρίτερα, οι συγκεντρωμένοι πέταξαν πέτρες σε περιπολικά, καίνε λάστιχα. Από τις πέτρες φθορές προκλήθηκαν σε ένα συμβατικό αυτοκίνητο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας και το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Διοικητή του αστυνομικού τμήματος Βέλου - Βόχας προκάλεσαν οι Ρομά στην εθνική οδό. Πληροφορίες του «Lawandorder» αναφέρουν πως έσπασαν τα τζάμια από τα δύο αυτοκίνητα της αστυνομίας.

Η αστυνομία για τη διευκόλυνση των οδηγών που κατευθύνονται προς την Πάτρα πραγματοποίησε εκτροπή των οχημάτων στον κόμβο της Αρχαίας Κορίνθου και κατεύθυνε τα οχήματα από την παλαιά Εθνική Οδό προς το Κιάτο.

Το ακριβώς αντίθετο γινόταν για τα αυτοκίνητα που κινούνταν από Πάτρα προς Αθήνα. Από το Κιάτο γινόταν εκτροπή και επίσης μέσω της παλαιάς εθνικής οδού κατευθύνονταν προς τον κόμβο της Αρχαίας Κορίνθου, όπου έμπαιναν εκ νέου στην καινούργια εθνική με πορεία προς την Αθήνα.

 

 



Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου