Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Ο Κιλιντσάρογλου επιμένει: «Να εξεταστεί ιατρικά ο Ερντογάν» Πλέον το αίτημα για ιατρική πιστοποίηση της υγείας του έχει καταστεί θέμα εθνικής ασφάλειας

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Πριν από μερικές ημέρες, ο Ισμαήλ Καχραμάν – διατελέσας πρόεδρος της Μεγάλης Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, δήλωσε: «Να κάνουμε ένα θρησκευόμενο Σύνταγμα, αφού τα πρώτα τέσσερα άρθρα του Συντάγματος μπορούν να αλλάξουν».

Προχθές, σε ομιλία που έκανε ο Ερντογάν κατηγόρησε τον Κιλιντσάρογλου (!) γι’ αυτό και διερωτήθηκε αν «η αλλαγή των τεσσάρων πρώτων άρθρων του Συντάγματος είναι ιδέα του Κιλιντσάρογλου».

Απαντώντας, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter:

«Γνωστά στελέχη του ΑΚΡ ζητάνε την αλλαγή των 4 πρώτων άρθρων του Συντάγματος. Ο Ερντογάν πίστεψε πως το δήλωσα εγώ. Πλέον το αίτημα για ιατρική πιστοποίηση της υγείας του έχει καταστεί θέμα εθνικής ασφάλειας. Ο Ερντογάν πρέπει άμεσα να εξετασθεί ιατρικά από έναν ανεξάρτητο φορέα».

Ο επικεφαλής του CHP έχει θέσει κατ’ επανάληψη θέμα αναφορικά με την κατάσταση του Τούρκου προέδρου, που πολύ πρόσφατα ήταν θέμα σε άρθρο του Στίβεν Κουκ στην έκδοση «Foreign Policy», ως και σε τρία μίνι videos στο Διαδίκτυο. που προκάλεσαν ερωτηματικά σχετικά με τη φυσική κατάσταση του Ερντογάν.

 eleftherostypos.gr

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου