Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Κιλκίς: Άνδρας απείλησε οικογένεια με κυνηγετικό όπλο και βρήκαν οπλοστάσιο στο σπίτι του!

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Μετά από καταγγελία των θυμάτων ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του δράστη και συνελήφθη

Απρόσμενη τροπή πήρε μια υπόθεση στο Κιλκίς. Κατά τη διάρκεια της νύχτας ένας Έλληνας εισέβαλε στο σπίτι ενός άνδρα με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές και απείλησε τον ίδιο και δύο συγγενικά του πρόσωπα με κυνηγετικό όπλο. Στη συνέχεια έφυγε και μετά από καταγγελία των θυμάτων ο δράστης συνελήφθη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Παιονίας, βρέθηκε στην κατοχή του όχι μόνο το όπλο που κατασχέθηκε, αλλά ένα… οπλοστάσιο.

Ειδικότερα βρέθηκε ένα αυτοσχέδιο ξύλινο όπλο, ένα μεταλλικό όπλο αντίκα και ένα όπλο κρότου, 20 μαχαίρια, δυο τροχιοδεικτικά στρατιωτικά φυσίγγια και 255 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, δυο γεμιστήρες, τέσσερις βολίδες, μια ξιφολόγχη, δυο αυτοσχέδια τσεκούρια και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο!

Φυσικά ο παράνομος οπλισμός κατασχέθηκε και ερευνάται από την αστυνομία η προέλευσή του. Επίσης εξετάζουν και το ενδεχόμενο εάν κάποιο από τα όπλα έχει χρησιμοποιηθεί.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και απειλή, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου