Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Φωλιά των «Γκρίζων Λύκων» έχει γίνει η Ακαδημία Αστυνομίας της Τουρκίας Στις ΗΠΑ έχει κατατεθεί πρόταση για να τεθεί

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Στις ΗΠΑ έχει κατατεθεί πρόταση για να τεθεί η παρακρατική οργάνωση στη «μαύρη λίστα» της διεθνούς τρομοκρατίας
Βίντεο που, κατά τις αναρτήσεις στα social media, παρουσιάζει εκατοντάδες σπουδαστές της αστυνομικής Ακαδημίας της Τουρκίας να τραγουδούν και να κάνουν τον χαιρετισμό των ακροδεξιών νεοφασιστών, «Γκρίζων Λύκων», κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Οι εικόνες αυτές αποδεικνύουν ότι η Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή της Αστυνομίας έχει μετατραπεί σε φωλιά των «Γκρίζων Λύκων», αναφέρει χαρακτηριστικά τουρκικός λογαριασμός στο twitter.


Σύμφωνα με τον ίδιο λογαριασμό, οι σπουδαστές τραγουδούν τον ύμνο του ακροδεξιού συγκυβερνώντος κόμματος, MHP, του σκληροπυρηνικού εθνικιστή, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος αποτελεί απαραίτητο στυλοβάτη της κυβέρνησης Ερντογάν. ΟΙ «Γκρίζοι Λύκοι» βρίσκονται υπό την προστασία του MHP.



Η οργάνωση «Γκρίζοι Λύκοι» χρησιμοποιούνται ευρώς ως το μακρύ χέρι της Αγκυρας τόσο εντός της Τουρκίας, όσο και στη Συρία, αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Στη Γερμανία συζητείται να τεθούν εκτός νόμου, όπως έχει ήδη γίνει στη Γαλλία.

Στις ΗΠΑ επίσης συζητείται να τεθούν στην αμερικανική μαύρη λίστα της διεθνούς τρομοκρατίας. Κάτι που έχει προκαλέσει την έντονη «δυασρέσκεια» της Αγκυρας, η οποία έφτασε στο σημείο να εκδώσει ανακοίνωση, δια του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, προς υπεράσπιση αυτής της παρακρατικής οργάνωσης.

Πηγή ➤  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου