Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΧΡΗΣΗΣ ΟΠΛΩΝ… ΧΘΕΣ!!! ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΟΙ ΕΠΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση συνελήφθησαν ο υπαστυνόμος και έξι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου ρομα που οδηγούσε το κλεμμένο όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τους προκειμένου να διαπιστωθεί αν η χρήση βίας ήταν υπέρμετρη από την απαιτούμενη για την ακινητοποίηση των δραστών.

Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Κομβικό στοιχείο στην έρευνα είναι το γεγονός πως οι περισσότεροι από τους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στο αιματηρό περιστατικό έχουν πυροβολήσει κατά του δράστη. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να έχουν σημειωθεί περισσότεροι από 30 πυροβολισμοί.

Πάνω από ένα τραύμα

Από την πρώτη εικόνα, προκύπτει ότι ο 20χρονος δράστης που έπεσε νεκρός είχε πάνω από ένα τραύμα από σφαίρες στο σώμα του.

Σαφέστερο συμπέρασμα για τον αριθμό των τραυμάτων και τα αίτια θανάτου του 20χρονου θα προκύψει από τη νεκροτομή που αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι απαιτείται πια αλλαγή του νόμου περί χρήσης όπλων καθώς δεν είναι δυνατόν οι αστυνομικοί να τραβούν πιστόλι έναντι επικίνδυνων και σεσημασμένων κακοποιών και στο τέλος να βρίσκονται μπλεγμένοι.

https://www.makeleio.gr


Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΛΑΝΔΑΡΙΟΝ

Πηγή ➤


4 σχόλια:

  1. Τα παιδιά της ΔΙΑΣ πυροβόλησαν κάποιον που δεν είχε πυροβόλο όπλο αλλά χρησιμοποίησε το αυτοκίνητό του για να τους τραυματίσει ή ακόμα και να τους σκοτώσει. Βρισκόντουσαν σε νόμιμη άμυνα και τη στιγμή που προσπαθούσαν να εξακριβώσουν πιθανούς υπόπτους αυτοί τους επετέθησαν χωρίς να ενδιαφέρονται άν τους σκοτώσουν. Η ηρωϊκή τους στάση δεν μπορεί να αμφισβητείται και να τους αντιμετωπίζονται το ίδιο ή και χειρότερα από τους εγκληματίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ,ΦΟΝΙΚΟ ΟΠΛΟ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΗΣΥΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ,ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΚΙΑ,,,,,ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

      Διαγραφή
  2. Είστε οι μόνοι που μας δίνετε την αίσθηση της ασφάλειας. Μαζί σας για την απόδειξη του δικαίου σας Μια μητέρα που κυκλοφορεί στην Κυψέλη με μια έφηβη και όταν σας βλέπει νιώθει ασφάλεια. ΚΟΥΡΑΓΙΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχω κάνει και εγώ αυτό το σενάριο που λένε όλοι προβάλλαμε λέει πρώτα στα λάστιχα και σύγχρονος στην μηχανή για να σταματήσει το αμάξι σας πληροφορώ ότι δεν είναι σίγουρο ότι σταματά το αμάξι μέχρι να σταματήσει σου την έχουν ανάψει για τα καλά , εδω τους εμβόλισαν μέχρι να βγάλουν όπλα λιπών καλά έκαναν και αμυνθήκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή