Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΚΗΣ ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ “ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΑΚΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΕΚΚΑ;” (ΕΙΚΟΝΑ)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Εξοργισμένος εμφανίστηκε ο Άκης Τσελέντης στα social media για το γεγονός ότι έχουν εξαφανιστεί τα εικονίσματα και τα θρησκευτικά σύμβολα από πολλούς δημόσιους χώρους. Όπως και τα νοσοκομεία!

Ο κ. Τσελέντης βρέθηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η μητέρα του και παρατήρησε το φαινόμενο, το οποίο όπως του είπαν γίνεται για να μην προσβάλουμε τους αλλόθρησκους. Δηλαδή βγάζουμε τις εικόνες για να μην ταράζουμε το “είναι” και την “ψυχική υγεία” των μεταναστών.

Η ανάρτηση του Άκη Τσελέντη:

“Αἰδώς Ἀργεῖοι
«Μήπως πρέπει να μας βάλουν και ένα χαλάκι να προσευχόμαστε κοιτώντας προς τη Μέκκα;»
Με έκπληξη διαπίστωσα ότι έχουν βγάλει τα εικονίσματα από τα δωμάτια νοσηλείας. Και αυτό δε συνέβαινε στο δωμάτιο της μητέρας μου αλλά σε όλα. Το τσέκαρα και μου είπαν «άνωθεν εντολή» για να μην προσβάλουμε τους αλλόθρησκους. Αυτό είναι ένα μεγάλο αίσχος και πρέπει να απαιτήσουμε να ξανά Μπουν εδώ είναι Ελλάδα και όχι Μωαμεθανιστάν. Εμείς οι χριστιανοί ορθόδοξοι έλληνες θα πολεμήσουμε αν χρειαστεί και και μόνο εμείς.
Κάπου με ενοχλεί αυτός ο δήθεν πολύ πολιτισμός όπου το ανώμαλο γίνεται ομαλό και τα θρησκευτικά μας σύμβολα καταργούνται.
Κάποιοι θα μας αποκαλέσουν ρατσιστές μπορεί και να με αποκλείσουν πάλι από το facebook οι γνωστές κλίκες των ΜΚΟ. Δεν έχω τίποτα με τους μετανάστες απλώς δεν δέχομαι να μου καταργούν τα θρησκευτικά σύμβολα οι δήθεν προοδευτικοί”


Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου