Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Ατύχημα σε αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά: Κρίσιμη η κατάσταση των δύο τραυματισμένων θεατών

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ανήλικος ο ένας τραυματίας

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης οι δύο θεατές που τραυματίστηκαν στη διάρκεια αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, σε πίστα των Γιαννιτσών Πέλλας.

Δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το περιστατικό το νοσοκομείο Γιαννιτσών

Οι δύο άτυχοι θεατές, ο ένας από τους οποίους ανήλικος, διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, αλλά οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν σοβαρά τραυματισμένοι και στη συνέχεια τους μετέφεραν στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ατύχημα σημειώθηκε όταν αναβάτης που συμμετείχε στους αγώνες, έχασε τον έλεγχο και η μοτοσικλέτα έπεσε πάνω σε προστατευτική περίφραφη και σε μεταλλική κολώνα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο άτυχοι θεατές. Ο αγώνας διακόπηκε, ενώ προανάκριση για το ατύχημα διενεργείται από τις τοπικές αστυνμικές αρχές.

Είναι το δεύτερο περιστατικό με τραυματισμό θεατή σε αγώνα μηχανοκίνητου αθλητισμού μετά τον σοβαρό τραυματισμό του 6χρονου στην Πάτρα σε αγώνες καρτ που διοργανώθηκαν στο κέντρο της πόλης.

Ευτυχώς, στην περίπτωση του μικρού όλα πήγαν μια χαρά και το ίδιο ευχόμαστε να συμβεί και για τους τραυματίες του σημερινού περιστατικού

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου