Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Συνεχίζεται το θρίλερ με το μονοκινητήριο αεροσκάφος που αγνοείται – Αγωνία για τον 62χρονο πιλότο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Λάρισα: Εντατικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό ενός 62χρονου και του μονοκινητήριου αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της επιστροφής του από την Θήβα στην Δράμα.

Οι έρευνες επικεντρώνονται μεταξύ άλλων και στην ευρύτερη περιοχή του Μαυροβουνίου του νομού Λάρισας. Στις έρευνες επιχειρεί παράλληλα και το Λιμενικό, το οποίο αναζητεί το αεροσκάφος στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ των παραλίων Μαγνησίας και Λάρισας.

Σημειώνεται, πως τις πρωινές ώρες επιχειρούσε και ένα drone από την ομάδα «Ίκαρος» της 8ης ΕΜΑΚ στην ευρύτερη περιοχή στη λίμνη Κάρλα, ενώ έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και με ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού.

Λάρισα: Στο μικροσκόπιο μαρτυρία κατοίκου

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarisa το τελευταίο του στίγμα προέρχεται από το κινητό του τηλέφωνο έχοντας εντοπιστεί στην περιοχή της Χάλκης στη Λάρισα.

Την ίδια ώρα στο μικροσκόπιο έχει μπει μαρτυρία κατοίκου από το χωριό Σκήτη που αναφέρει ότι είδε ένα αεροσκάφος το οποίο με τις περιγραφές που άκουσε ταιριάζει με αυτό που εθεάθη πάνω από το χωριό του νομού Λάρισας.

«Χθες το απόγευμα γύρω στις 5.10 μ.μ. ενώ βρισκόμουν στη κουζίνα του σπιτιού μου στην Σκήτη, άκουσα έναν μεγάλο θόρυβο από αεροπλάνο, κάτι που είναι συνηθισμένο για εμάς, καθώς περνούν συχνά αεροσκάφη, όμως αυτή την φορά ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός και περίεργος. Κοίταξα αμέσως έξω από τα μεγάλα παράθυρα του σπιτιού μου και είδα ένα αεροσκάφος διαφορετικό από αυτά που έβλεπα συνήθως, να πετάει πολύ χαμηλά, φοβηθήκαμε με τον σύζυγό μου να μην πέσει. Τελικά χάθηκε πετώντας χαμηλά πίσω από το Μαυροβούνι, όπως λέγεται εδώ το βουνό».

Η πληροφορία μπορεί να ρίξει φως στις αρχές και να οδηγήσει στον εντοπισμό του αεροσκάφους. Ήδη όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας πραγματοποιεί έρευνες σε δασικούς δρόμους στη Σκήτη.

Είχε έρθει για τον Μαραθώνιο στην Αθήνα

Ο 62χρονος αγνοούμενος από την Δράμα, Σταύρος Τσιγάλογλου, θέλοντας να τρέξει στον Μαραθώνιο στην Αθήνα, χρησιμοποίησε το μονοκινητήριο αεροσκάφος του. Η κόρη του έκανε ανάρτηση στο Facebook εκλιπαρώντας για κάποια πληροφορία για τον πατέρα της.

Πάντως από την υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αλλά και την Πολεμική Αεροπορία έγινε γνωστό ότι το αεροσκάφος απογειώθηκε τη Δευτέρα από αεροδρόμιο της Θήβας και στην περιοχή Χάλκη της Λάρισας ήταν η τελευταία επικοινωνία του πιλότου με κάποιο φίλο του.

Όμως έπειτα χάθηκε το στίγμα του και δεν υπάρχει νεότερο για την πορεία του αεροσκάφους

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου